GODT NYTT ÅR! Vi starter som annonsert med trening i første uka av nyåret!

Postet av Melhus IL - Orientering den 31. Des 2016

Godt nytt år og forhåpentligvis vel overstått jul!

Vi har lagt et begivenhetrikt år bak oss med stor oppslutning om våre aktiviteter samtidig som vi har jubilert som 70-åring organisasjon.

Hverdagen kommer brått på og det er best å ikke kvile på laurbærene for lenge. Ta en titt på generell trenings-informasjon i siste nyhetssak i fjor om "Trening 2017". Vi har, som det er annonsert, trening for alle nå kommende uke og her er ukeprogrammet:

Ungdommene drar til Dragvoll tirsdag 3. januar der det blir samling i kretsens hovedløpsprosjekt med bl.a. innendørsorientering. Atle har meldt på 14 ungdommer fra Melhus.

Rekrutter og nybegynnere i alle aldre starter opp for første gang onsdag 4. januar kl1800 fra Brekkåsen idrettsbarnehage. Det blir lett ballspill, innføring i de fleste finessene for å takle o-løypene til sommeren. De forskjellige temaene blir fordelt over alle kveldene fram til påske. Ta på gode innesko og lette klær. Kan være lurt å ha ombytte - i hvert fall gode ytterklær etter hver trening når en kommer ut i vinterkulda. 3. hver onsdag (første gang onsdag 11. januar) bli det o-løp, men det kommer vi tilbake til etter hvert. Trine og Eivind har ansvaret.

Voksne fortsetter med ei to timers treningsøkt onsdag 4. januar. Kl1900 er det en time intervall-trening eller en fin runde med Gågruppa. Etterpå er det sirkeltrening inne kl2000. Ansvarlig for kvelden er Kjell Rune.

Ellers er det en grei oversikt over våre aktiviteter framover under Aktivitetsplan i Google-kalenderen opp til høyre på hjemmesida som vi prøver å holde oppdatert til enhver tid.