Velkommen til orienteringsåret 2016!

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Jan 2016


2016 blir virkelig spennende! Vi er mange ung og gammel som står klar etter hvert til å fylle o-løypene med stifinnere til sommeren.

Før det går vintertreninga sin vante gang, mens ungdommene som er i rette alderen får bli med på Hovedløpsprosjektet i forbundsregi i tillegg.

Vi skal bl.a. arrangere Ungdomsløp 18. mai ved Tambartun, KM bedrift i Svartåsen 23. august og karusell-løp 31. august i Momarka. Ellers blir det som vanlig Turo, Ukens løype og interne løp som O6`er. Og så må alle sette av siste helga i august for da blir det overnattingstur til Midt-Norsk mesterskap i Os / Dalsbygda.

Til slutt er det moro å minne om at o-avdelinga er 70 år dette året. Vi vil komme med små drypp utover året med historiske innslag og så har planer om ei litt større markering til høsten nærmere stiftelsedatoen som er 1. desember.

Før jul ble det publisert noen bilder av våre nye materialforvaltere. Her kommer en liten reprise for å vis hvordan det ble etter at alt er på plass - veldig bra!

Les hva av o-materialer som er hvor under Dokumenter / Åpne dokumenter / materiell på hjemmesida.


Ole i o-garasjen med o-hengeren og tyngre arrangementutstyr. Tenk en garasje med bare o-utstyr!


Martin i o-kjelleren (som rommer litt mer enn bare o-utstyr) med lettere arrangementutstyr. Godt merket i oversiktlige reoler!


Eivind på det nye o-loftet (som rommer noe mer enn o-utstyret) med historisk materiell som protokoller og synfaringsutstyr. Alt sammen ble det plass til i den lille hylla.