Stort oppmøte og høy stemning under sesongavslutninga onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Okt 2015Våre rekrutter og ungdom får representere o-avdelingas sesongavslutning 2015. Vi har hatt virkelig mange rekrutter dette året og alle har fullført sesongen og flere har kommet til i løpet av sommersesongen. Atle har virkelig truffet med opplegget. Helt herlig!
Kvelden startet med tomannsstafett nattorientering på Snellmyra med hele 10 fulle lag. En rekrutt sammen med en løper som var litt eldre enn rekrutt løp hver sine tre løyper. Mange løyper og mye lys i terrenget ble det.
Så fortsatte vi med en enkel servering på Bjønnabakken der kveldens meny bestod seg av saft, kaffe, te og to skuffkaker, noe som skulle vise seg bare så vidt holdt. Det skal noe til å mette over tretti medlemmer etter ei god treningsøkt i marka.
Til slutt var det premieutdeling for kveldens løp, O6`eren, Ukens løype og Turo. Mange nye løpere i både Ukens løype og Turo fikk premie. I O6`eren har over 40 personer deltatt i minst ett løp i år, så vi har mange å ta av.
Selv om det ble "bare" 2.plass i karusellen, så er vi svært tilfreds med oppslutninga denne sesongen. Vi har også gjennomført våre arrangement, store som små, med en høy standard til glede for deltagerne.
Så derfor takker vi hverandre for en kjempeflott sesong og ser fram til neste år med stor spenning! ----ja, og så starter vi vintertreninga onsdag 4. november!
Se mange bilder fra kvelden her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.