Trondheim Urban - langdistanse i sprintformat - i fantastisk vær og omgivelser

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Okt 2015

Løypa gikk gjennom parkeringshuset på SolsidenMelhus hadde tre deltakere på gateløpet «Trondheim Urban» søndag 11. oktober. Dette er et nytt konsept, som startet i fjor, nemlig langdistanse-løp på sprintkart i Trondheim. Løypene gikk i sentrum, på Bakklandet og rundt Kristiansten festning. Løperne fra Melhus var gjennom løyper på 6,4 og 8,2 kilometer, og alle oppnådde kilometertider på under ti minutter. Arrangørene i Wing hadde «lurt» oss ved å legge to poster inne i parkeringshuset på Solsiden. Her var det et merkelig lyseblått område på kartet, som var ukjent for de fleste. Dette viste seg å være innendørs terreng, og når den eneste «åpninga» på kartet første oss inn i parkeringshuset fant vi etter hvert ut at dette så ut til å stemme.

Løpet startet klokka ni om morgenen, med fri starttid fram til klokka ti. Det var nesten ikke trafikk så tidlig på en søndag, så vi kunne gampe i veg på skrå over alle gatene. Vi så i alle fall ingen løpere som stod og ventet på grønn mann...

91 løpere deltok, og dette er en god vekst fra i fjor. Vi kosa oss i Melhus-drakten i dag, og hadde en utrolig fin opplevelse. Neste år unner vi flere denne gleden. Og så fikk vi et fint kart vi kan imponere med neste gang vi skal finne raskeste veg fra parkeringsplassen til Peppes Pizza.
Det er Esten Melhuus som har tatt bildet av John Lerli, Hege Solhjem Melhuus og Stein Ivar Foss.

Se også bildet av kartet over parkeringshuset på Solsiden.