Til tross for klart tap for Leik i siste individuelle karuselløp med oss som arrangører koste MIL-løperne seg i fager kveldssol ved Lomtjønna i Vassfjellet. Vi takker Kjell Rune som løpsleder og Ole som løypelegger for et flott arrangement.
Resultater er her.
Her kommer omtalen av løpet som er sendt avisene:

Leik viste muskler i siste løp i OG karusellen

O-løp i 600 meters høyde i Vassfjellet ble både naturskjønt og krevende

Melhus var arrangør av siste individuelle løp i OG karusellen i år. Samlingsplass lå ved Lomtjønna like under toppen på Vassjellet og været viste seg fra ei flott side så seint i sesongen. Terrenget er for det meste åpent og storkupert som gjør det tungløpt både med en del myr og store tuer med lyng og kjerr. Ole Hjulstad hadde lagt flotte løyper med varierende vanskelighetsgrad for alle kategorier løpere.

Det stilte hele 21 løpere i nybegynnerløypa for kvelden og her hadde Leik virkelig lagt seg i selene og fått med seg hele 13 løpere og det er flere enn i sitt eget løp, mens arrangørklubben denne gangen ikke hadde flere enn 5 og Orkanger stilt med 3 i løpere. Gledelige mange er det i nybegynnerløypa samla sett i sesongen, der det har stilt hele 48 ulike løpere og det kan love godt for o-sporten i O-sonen.

I Gul løype (2kmC) seiret en av Melhus sine rekrutter Kristoffer Lerli foran Åse Høgsteggen, Leik og Mirjam Halvorsrud også fra Melhus. Sammenlagt i denne løypa for sesongen ble det seier til Jostein Glesåen, Gaula med Ola Neraunet, Orkanger på andre og Åse Høgsteggen, Leik på tredjeplass i ei løypa som kan ha både svært unge og svært gamle løpere.

Leik klarte dobbeltseier i Hvit løype (2kmB) med Kjell Sølberg og Anne Kari Stubbsjøen, mens Jørgen Indergård fra Orkanger tok tredjeplassen. Kjell Søberg ble også løypevinner sammenlagt foran Elfrid Bye, Orkanger og Martin Melhuus, Melhus der det har deltatt 23 ulike løpere i sesongen.

Grønn løype (3kmB) ble også et Leik-oppgjør der Svein Olav Åmot trakk det lengste strået foran Tone Almås som er i høstform. Hege Solhjem Melhuus fra Melhus kom på tredjeplass. De to fra Hølonda ble også vinnere totalt i løypa framfor Hans Boye Skogstad, Gaula i den løype som hadde flest startende denne sesongen med 23 løpere.

I Rød løype (4kmB) ble det til og med trippelseier til Leik. Even Unsgård var suveren denne kvelden med et sterkt løp. Videre fulgte Svein Unsgård og Jan Hage. Løype har i hele år vært svært jevn og det ble delt seier til Even Unsgård, Leik og Stein Ivar Foss, Melhus framfor Svein Unsgård, Leik.

Lengste løypa er Blå med løypelengde 5,5km. Her tok Audun Bakk sin 4. av i alt 5 mulige seire og det ble atter en gang Ole Keiserås, Leik som kom nærmest og like før Johan Riseth Hammer fra Børsa. Sammenlagt for sesongen var det Audun Bakk som naturligvis var best etter sine fire seire framfor Leik-løperne Ola Keiserås og Jonas Unsgård.

Når Leik stiller med 37 løpere av i alt 74 løpere totalt i dette løpet må det bli storseier. Melhus kom over 1100 poeng etter og ligger nå svært langt etter Leik i sammendraget før stafetten om drøyt ei uke. De andre laga var ikke i nærheten av disse to lage onsdag kveld, men Orkanger har sanket mange poeng totalt i år og har klar margin til Gaula, Børs og Klæbu.