Fantastisk kveld ved odden vår i Lauglovatnet

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Jun 2024


John hadde som vanlig ordnet med fire fine løyper og godt vær også til årets klubbmesterskap. Det blir det magisk midtsommerkveld av, ved sørbredden av Lauglovatnet. Nesten 30 løpere og publikum hadde tatt turen til Ringvol siste onsdag i juni som vanligvis er oppstarten av ferien for mange. Stor del av disse kom fra familien til Ingrid og Jan Petter Opedal - mange barn og barnebarn.

Løypene, med unntak for nybegynnerløypa,  gikk i  Sæteråsen/Leinåsen øst for vatnet. Vi måtte forsere nærmeste lia og rabben oppover åsen i nylig hogd skog, noe som gikk bra nå som det er ganske tørt. Løpet gikk for øvrig i utrulig fint sommervær uten antydning til småkryp i lufta.

Straks løpet var unnagjort, var det rett i vatnet for mange for å lauge seg. Badetemperaturen var gjenstand for kvalifisert overslag og det lå mellom 15 og 20 grader - anslagsvis. Samtidig var grillen fyret opp det ble kokkelert  et variert utvalg av retter på rista. Som en søt dessert ble det tatt store biter av John sin skuffkake med mandelflak som topping.

Henimot avrunding av kvelden, delte Hege ut premier til alle deltagerne. Noen uttrekkspremier, noen førstepriser og noen for plasser under der, ikke minst til alle rekruttene som gjennomførte i glimrende stil.

Resultater finnes her i Brikkesys.

God sommer med Ukens løype, Turo og/eller de store sommerløpene i inn og utland!

Her kommer et knippe utvalgt bilder fra den store kvelden. John sjekker inn Amund og Edvard på startlista. Far Ola ser til at alt er i orden, mens Johannes og Snorre venter på tur.


Hvordan skal dette gjøres, undres Johannes og Snorre?
Alle er strålende fornøyd med dagens løp og det er like før badinga starter!
Grillmester John har fått fyr på bålet og rista begynner å fylles opp. 

Skuffkaka står også klar sammen med saft og kaffe.
I veteranhjørnet er det avslappet stemning før start.
Ungdommen trenger påfyll etter løpet!
Premieutdelinga er i gang og her er noen klassevinnere f.v. Martin, Jan Petter, Johannes, Snorre, Amund og Edvard.
Kvelden ebber ut og løpere trekker mot parkeringsplassen.
Takk for en flott kveld med gode løyper og trivelig lag!