Full runde med trening også denne uka

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Des 2018


Fin innsats under hinderløypa med kartarbeide for rekruttene.


Hege hadde rekruttene i kveld og her ser vi Leah, Elin, Vårin og Amalie fremst. Ballspill, bilder og symboler, hinderløp og fargeleken rakk de mellom kl 1830 og 2000.Martin hadde ansvaret for voksentreninga og det startet ute med langkjøring i ei lang og ei kort løype med tilsammen 10 deltagere. Begge gikk over Nordgardsmyra, men den lange gikk sørover og ned til Romolshåggån. Derfra langs vegen mot Tambartun og opp Olderdalen. Det var 8-10 cm nysnø og veldig fint i marka.


På innetreninga var det 6 personer. Innimellom treningsrundene var det vegvalgstrening på langløypa i Trolløpet i 2008. Det var utfordrende strekk med mange vegvalg på langs av Tortberga med start og mål ved Vassfjellet skisenter.

Legg merke til den helt nyeste av det nyeste innen tidtakingsutstyr som nå i kveld ble tatt i bruk for å holde tida på stasjonene.

Atle kan melde fra ungdomstreninga om godt oppmøte hver mandagstrenikng i hele høst- opp til 12 ungdommer noen ganger. Over jul blir det en times løpetur med kart før de trekker inn til vanlig innetrening for ungdommene

Neste uke blir det ungdomtrening mandag og juleavslutning for alle på onsdag. Da venter jule-o-løp, gløgg, bilder fra 2018 og prisutdelinger.