15 løpere i nattløpet i kveld fra Valshaugen

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Okt 2018


Det ble en trivelig onsdag kveld , med god stemning på samlingsplassen innerst i vegen forbi Valshaugen. Den vestre delen av Våttåsen-kartet ble brukt til de tre løypene som John hadde lagt, og den lengste løypa fikk to runder over åsen for å  unngå det ulendte terrenget lengst sør. Alle løypene kom i nærheten av bolighus, og de to lengste stemplet utenfor husdøra til Eivind, der en stein har blitt tegnet inn på kartet på motsatt side av vegen. Flere løpere bemerket et åpent og fint terreng, godt egnet til nattløp. Et hogstfelt med kvist og gjørme var likevel ikke til å unngå.

En stor glede onsdag kveld var to nye deltakere som dukket opp. Henrik med datteren Våga bor i nærheten, og ble fristet til å prøve seg ut i mørket med hodelykt.

En annen nabo dukket også opp før start, og lurte på hva som foregikk i skogen en mørk kveld. Han syntes det var trivelig med lys og aktivitet. Og nevnte at kjerrevegen forbi samlingsplassen var den eldste ferdselsvegen mellom Melhus og Hølonda.

Du kan lese resultater fra kveldens løp på Brikkesys.

Nå gjenstår det ett nattløp før løpssesongen er over. Det blir onsdag 17. oktober i forbindelse med sesongavslutninga på Bjønnabakken.