Høstsesongen starter med bedriftsløp, O6`er og forberedelse til Midtnorsk mesterskap

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Aug 2018


Sommerferien for o-løpere er over! Finn fram o-sko, kompass og møt opp - det står store oppgaver framfor oss i august med O6`ere, kauselløp og Midtnorsk mesterskap!

Vi starter friskt med at vi skal arrangere bedriftsløp tirsdag 7. august fra parkeringslplassen ved innkjøringa til Skjetnemyra. Start er mellom kl 1700 og 1900 og løypene er lagt av Kåre og går i Våttåasen- / Skjetnemyrområdet. Les mer om løpet her.

Onsdag 8. august kl 1800 er det 3. løp i O6`eren og vi benytter noen av postene fra bedriftsløpet kvelden før som Hege vil komponere fire løype ut fra. Nybegynnerne vil få hjelp til løypene etter behov.

Midtnorsk mesterskap nærmer seg og vi har planlagt lagstur til Oppdal 24.-26. august.

Det er løyper og nivå for alle, så her vil det være mulig å velge ut fra eget ønske og egne forutsetninger!

Det er selvfølgelig valgfritt om en ønsker å delta på alle løp, eller bare enkeltløp! Eller rett og slett bare være med for det sosiale og i støtteapparatet.

Det vil bli avreise fra Melhus i privatbiler tidlig fredag ettermiddag ca kl 1500, med retur fra Oppdal søndag ettermiddag. Overnatting blir på Oppdal gjestetun.

Påmeldingsfrist er torsdag 16. august, så vi har ikke lang tid til å reagere. Vi kommer tilbake til dette jevnlig fram til neste uke.