Slik kan du spore løpet med Livelox

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Jul 2018

Livelox har utviklet en app for smartelefoner. Denne må du laste ned fra Google Play eller App store. Når du starter Livelox-appen så må du logge inn med ditt Eventor-brukernavn og passord. Har du glemt passordet må du spørre Atle, Stein Ivar eller Eivind om hjelp.

Det er også viktig at du logger inn med Eventor Norge. Trykk på "Log in with Eventor Sverige" og velg "Log inn with Eventor Norge" i rullemenyen som kommer opp etter at du har trykket.


Skriv inn brukernavnet og passordet ditt og "Log in". Du kan fortsette uten å logge inn, men da får du ikke registrert løpet på Livelox, men du kan se sporet på Google map.Nå må du velge løpet som du skal spore. Klikk på "Tap to select" under Event and class.Nå kommer det opp et arrangement som du med stor sannynlighet ikke skal delta på. Derfor må du klikke på arrangementet som vist i bildet under.Det kommer nå opp en rullemeny som vist under. Den bruker du til å lete opp det arrangementet som du skal spore. Velg "OK" når du har funnet arrangementet. Gjør det sammen for å finne klassen du skal delta på i løpet.Når du har valgt arrangement og klassen din som vist i bildet under så klikker du på "OK"


Nå er du klar til å spore løpet ditt. Klikk på knappen nederst på skjermen, putt mobilen i lomma og løp så fort du kan.

Når du er ferdig så klikker du på samme knapp og stopper sporingen. Nå blir sporet ditt lagret som vist i bildet under.Sporene dine vil også bli lagret under "Activities". Her kan du ta frem aktivitetene dine i Livelox og se på de.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.