Slik laster du opp en rute i Livelox

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Jul 2018

Denne bloggen viser hvordan du får lastet inn en rute fra en mobiltelefon eller fra en GPS-klokke inn i Livelox. Hvis du skal bruke en mobiltelefon anbefaler vi at du lager en rute med Strava.appen.

Hvis du har en GPS-klokke så kan du enten linke klokken opp mot Strava eller du kan laste opp løpet via en GPS-fil.

Det første du må gjøre er å finne det arrangementet som du har deltatt i. Det kan du finne under "Alle arrangementer". Hvis det er et klubbarrangemet er det raskere å finne det under "Min klubbs arrangementer". Når du klikker på arrangementet så får du mulighet til å laste opp en rute med å klikke på "Legg til rute".Hent fra Strava

Det enkleste er å laste ned direkte fra din Strava-konto. Velg "Hente fra Strava" som vist i bildet under.


Deretter velger du løpet ditt som ligger i Strava. Klikk på "Hente" og så lastes ruten opp til Livelox.Hent fra en fil

Hvis du ikke har en Strava-konto så kan du laste opp din rute v.h.a en GPX-fil eller en TCX-fil. En slik fil laster du ned fra Garmin Connect, Polar flow, Strava eller fra andre GPS-produkter.

Velg "Last opp fil" og så velger du fila som du har lastet ned  fra din PC.
Etter at du har lastet opp ruten får du opp følgende bilde som vist under.


Her ser du hele ruten din er på ett google-kart. Nå har du mulighet til å ta ut den delen av ruten som du vil ha med på Livelox. Marker det du vil ha med på Livelox som vist under. Resten av treningsøkten som oppvarming og intervaller etc, blir da ikke med over i  LiveloxTil slutt må du velge den klassen som du løp i. Det gjør du nederst på siden som vist i bildet under.

Velg Klasse og Arrangement. Klikk på  Lagre og du får opp ruten din i Livelox som vist under.


Bildet summerer opp din løpet. Hvis du nå klikker på klassen din (Lang) så får du se din rute sammen med andre som har lagt ut på livelox som vist under.


Nå kan du i ro og mak studere dine fantastiske smarte veivalg, eller kanskje det var noen andre som var litt smartere enn deg.


Lykke til!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.