Stor idrettsglede i ungdomsløpet onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jun 2018


Sentrale aktører fra Melhus under ungdomsløpet onsdag kveld. Kristoffer har løpt med spurt-trøya under løpet som bevis på at han ledet spurtprisen i H13-14 før løpet. Erik var assisterende premie-seremonimester, Sigurd og Johannes gjorde det skarpt i H11-12, mens John og Kristin lytter til Kristoffers fortelling fra løpet. Melhus arrangerte onsdag kveld 3.løp i kretsens ungdomsløps-karusell. Start og samlingsplass var lagt til Tambartun som er virkelig et flott område for arrangement med en fin grasmatte som samlingsplass og greit avgrensa løpsområde som gir løperne god trygghet. Atle var løpsleder og speaker og kunne etter løpet konstatere at arrangementet fikk gode karakterer fra løpere og ledere.
Eivind var løypelegger og hadde et godt samarbeide med Atle og kretskontrollør Frode Haugskott. Start og innkomst ble lagt nede ved Tambartun denne gangen, noe som førte til en del flere poster p.g.a. det smale området like sør for samlingsplass som måtte brukes både i ut- og innløpinga. 

Stein Ivar og Trond er i sekretariatet under løpet og tar påmelding og innkomst av løpere.


Startersjef Kjell Rune og assistent John hadde full kontroll ved start. Her løper ivrige N-åpen-løpere ut i skogen i en viss fart.


Marit og hennes medhjelpere fikk fart på vafler og skuffkaker når løperne hadde summert seg etter målpassering. Å gå å kjøpe seg noe i kiosken er vel så stor som selve løpet for mange.

Audun hadde kontroll over strøm, vann og samlingsplass. Alle mann i arbeide.
Resultater kan leses på Eventor eller Brikkesys.

Det er mange gode spurter inn mot mål og her ser vi bl.a. Sigurd og Johannes i en forrykende  innspurt.

Se mange flere bilder fra arenaen, starten, 1. post, sistepost og premieutdelinga i bildegalleri.