PåskeOgrøsser 3: Hva viser neste trekk i veivalgs-planlegginga?

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Mar 2018


O. Mil og Edmund Bakken kan virkelig se ut til å ha skutt gullfuglen. Det er kommet til punkt 2 allerede med sensasjonelle gode tips for planlegging av veivalg. Men fortsatt er det noe som mangler og O. har sendt enda en henvendelse til de slu granskerne i Cambridge Analytica. Er tilbudet for å gi et svar godtatt? Vil det komme svar på elektrisk post? Inneholder svaret resten av Oppskriften? Ulidelig spennende: Over til O-loftet!

                   --------------------------------------------------------------

Hallois O. E det nå fart i nætte i dag, da?

Å ja, Edmund, men det bli kortar og kortar svar. Tyde på at vi er snart i mål, kanskje? Sjå hær:


                  ---------------------------------------------------------------

Her må vi bryte inn i den spennende presentasjonen av pkt. 3 i Oppskriften. Det viser seg nå at det er begått et ran fra vår hjemmeside: Hele første del av den sensasjonelle historien er borte fra alle skjermer. Dermed har vi fått en krimsak i selve Ogrøsseren også. Alle tilgjengelige resurser er satt inn for å løse mysteriet - i mellomtida tilbake til O. og Edmund:

                   --------------------------------------------------------------


Jaha næmli, ja! Hær e leksom starten på planlægginga ut fra dær du e - på posten din, O.

Ja, hær e det bærre å tur i vei ser æ!

Det e det itj!! O., du ska stå helt muse stille helt te alt e grubla fram. Da føst kan du lægg i vei ætte lina du plokka ut.

ÅÅÅHH... ok.

Sjå logikken i planlegginga, O! Kjæm du hau at du skoll låsså strække baklængs fra den sekre plassen førre posten du ska te? Da e no auan dine allerede planta i posten du står på. Så e det bærre å plokk ut skikkele sekre plassa framover lina di som du ska innom fram te den siste plassen som du allerede ha plukka ut.

Skikkelig lurt og da si det sæ leksom sjøl mellom disse plassan på lina....

Å, kanskje itj så enkelt hele veien, men det bli enklar såless. Bruk my kompass mellom plassan, O. Det e så snart med tommeldingsen din og så får du retninga me en gång.

Det med de dærre plassan det bli no sånne som sti som krysse søkk, myra, kollla og grøftende? Ja, og så e det mang som itj snakke dialækt som kalle plassan for holdepunkt ha æ hørt.

Stæmme! Det er vekti å itj bruk for små detalja, for dæm kan vi styk forbi i farta. Og vess du itj finn en plass, da altså må du ta dæ sammen. Da e du på villstrå, O.

Ja, mas med dæ! Te no ha det verre bærre teori - mytty teori!! Æ kan itj sjå for mæ at det e nonn kjappisa  på landslaget som bruke de hær. Dæm kjæm alder inn te mål med så mytti arbe, Edmund!

Ha du mesta trån, nå O? ALL som e go løpera gjær det hærre og dæm gjær det med lynets hastighet, kan du tru. Det er det som e forskjælen - farten! Det e dæffer du må træn o-teknikk, O. Træn og træn helt ta at det går tå sæ sjøl i en vanvittig fart.

Mesta trån ha æ itj. Æ ska bli bæst, Edmund! Vi mangle nånn tips om sprenginga ætte lina te posten........

Skoll te å ættelys det, ja. Vi ha enda itj fått lov te å forlat posten vår enda. Send ivei en elektrisk lynbekjed. 

Har gjort det og så må vi finn på nå te betaling. Ka om vi teby opplæring. Dæm kan sekkert itnå om orientering fra før.

Lynkjapt og glupt, O. Snakkes i mårrå!

                 ------------------------------------------------------------

Nå ser det ut til at radarparet har fått teorien inn i blodårene og skal til med et tenkt strekk. De aner nok at det er mer å hente i denne Oppskrifta og forventer enda en sending. Er granskerne i Cambridge Analytica fortsatt fri til å gi flere opplysninger? Er det virkelig noen nye triks O. og Edmund enda ikke kan etter mange år som o-løpere? Og hva blir prisen denne gange? Gå ikke glipp av denne unike Oppskrift som er så hemmelig!

Ellers foreløpig ingenting nytt fra granskinga av den brå forsvinningen av første del.