11 Melhusløpere deltok på årets siste undomsløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Sep 2017

Premieutdeling H 13-14


I år har det blitt arrangert 9 ungdomsløp i Trondheim. Det siste ungdomsløpet ble i dag arrangert av studentene i NTNUI. 

NTNUI arrangerer Tour de Trondheim som er et tredagersløp. I går var det sprint. I dag mellomdistanse og i morgen er det langdistanse. Årets siste ungdomsløp var inkludert i dagens mellomdistanse. Mange av våre ungdomsløpere fikk gode plasseringer. 

Kristoffer på 3. plass

Kristoffer har hatt en kjemepfin sesong i år, og i dag fikk han endelig en pallplass. Dagens terreng var krevende,  og det var veldig mange som bommet i skogen. Kristoffer holdt hode kaldt og hadde bare noen småbommer. Det endte i en flott 3. plass i en klasse med 23 løpere. Kristoffer ligger godt ann i sammendraget i Tour de Trondheim og vi heier på Kristoffer i morgens langdistanse.

Avslutning for ungdomsløpene

I kveld arrangerte STOK avslutningskveld etter alle ungdomsløpene. 110 oløpere møtte opp for å spise pizza og for å få sammenlagtpremier for god deltakelse i løpet av året. Erik Tofte fikk 1.premie. Han deltok på alle 9 ungdomsløpene. Totalt var det 26 løpere i kretsen som hadde vørt med på alle løpene. Martin, Joakim og Oskar fikk 2. premie for å ha deltatt på 8 av løpene. Peter og Kristoffer fikk 3. premie for å ha deltatt på 7 ungdomsløp. Totalt så har vi hatt 82 starter i årets ungdomsløp. Det er kjempebra innsats. 

Årets flotte sesong går mot slutten og vi begynner å planlegge vintertrening og neste sesong. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.