Strålende høstvær under onsdagens nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Nov 2022

Ett drøyt titalls løpere fikk med seg Hege sine løyper i skoleområdet under vintertreninga onsdag kveld. Løpet gikk i strålende høstvær med stjerneklar himmel og rundt 0. Tre løyper fra 1,5km til 3,4km kunne velges. Løypene var konsentrert mellom videregående, Remakrysset og barneskolen med noen poster mot Gruva og sør for hallene for den lengste løypa.

Mange kryssinger ble det, så det var om å gjøre å følge med på kart (som alltid lønner seg)!

Her er de første kommet i mål og da må det studeres løyper! Martin, Trine, Kristin, Johannes, Atle og Stein Ivar

Ole har fått igjen pusten, mens Kjell Rune må vente litt på den.

John i fint driv på ett av kryssingsstrekkene ved C-bygget.

Johannes ved en sentral post i løypene like utenfor inngangen til nye Gimse skole.

Frank Egil var ikke helt i form om kvelden, men slettes ikke så dårlig som bildet viser. Han bidro med postinntak etter løpet!

Undervis i sirkeltreninga ble det naturligvis tid til kartlesing - denne gangen løype fra KM lang på Kregneskjølen.

Hege hadde ordnet med video-trener på pc. Morsomme øvelser med 20 sekunder innsats og 10 sekunder pause i til sammen 12 minutter i økta. Morsomt, men også intenst og virkningsfullt. Kanskje kommer videoene på storskjerm neste gang?

Treninga fortsetter fra samme plass nest onsdag også og da med Atle som løypelegger og instruktør.