Mange løpere og noen geiter i O6`er på Valshaugen onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Jun 2022

O6`eren på Valshaugen bød på fire løyper av Eivind, mange o-løpere og 6 geiter.

Geitene er leid inn av Olav og skal rydde kratt i sommer. At det var o-løp var stor stas både for geitene og for løperne! O-skjermen på sisteposten var også av interesse ikke bare for løperne.

Familien Krogstad / Solberg blir her påmeldt av Eivind. Det er Ylva og Tuva som har fått seg løperbrikke og er straks klar for nybegynnerløypa. Mye å passe på med kart og brikke!

Vel fornøyde løpere etter sin runde i skogen: Trine, Frank Egil, Maren, Emina, Kjell Rune, Olive og Live Marie med løypelegger Eivind bak.

Oppmøtet var upåklagelig i ei travel tid med skoletilstelninger o.l. over alt. 25 løpere kom og av disse var et hele 17 i de korteste løypene. Flotte greier! Alle strålende fornøyde med sine løp.

Av de mer erfarne ble det løp veldig raskt i langløypa med km-tider like under og over 10 minutter. Det er brukbart i et småkupert terreng som har noe tett vegetasjon.

Resultatene kan leses på Brikkesys.

Da fikk mange en fin gjennomgang før vi skal trå skikkelig til i o-karusellen i Orkanger til uka. Rydd plass!