Over 30 løpere i 2. O6`er på Løvset

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jun 2019

O6`erens 2. løp gikk fra vanntanken på Løvset i kveld med over 30 løpere. Hurra!

Audun K hadde lagt løypene sørover etter en snarvisitt i søndre Svartåsen. Nybegynnerne kom så lang som til Pallinsætra, C-løype til Loddbekken ved Bord og Benker og de andre to løypene fikk seg en runde litt opp for Prestbakkan og Rye.

Våre nye rekrutter har stø kurs mot enda sikrere orientering. Nybegynnerne går trygt gjennom sin løype og flere har også tatt steget opp til C-løype og det går veldig fint både for de unge og foreldrene - flott!

Det var jevnt fordeling av løpere i alle klasser i kveld. Av damene hadde Katrin beste tid C-løypa og Hege var best igjen i 3km B. I herrenes C-løype tok Martin innersvingen på Johannes, men det bare med 3 sekunder!

Kristoffer er i ferd med å distansere godt voksne middelaldrede menn i 3km B-løypa. Far John kom nærmest i den klassen. I langløypa trakk Atle det lengste strået framfor Stein Ivar.

En flott kveld ble det i et perfekt løpsvær. Stor innsats og godt humør på alle! Resultater her (nesten oppdatert)

Neste onsdag skal vi til Hølonda for å kjempe oss til fortsatt ledelsen i karusellen.