Full fart på siste trening før påske

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Mar 2023

Sprint-trening og Rodals styrketrening for løpere var på programmet i den siste treningsøkta før påske. Trondheim sprintcup starter og nå er vi i toppform etter en lang vinter med løping og styrke i C-bygget.

I dagens sprint-trening løp vi på Gimseskolene med mange poster med mye retningsendringer og forskjellige sløyfer. Her fikk vi skikkelig opp farten, og noe bomming ble det selv om vi er veldig godt kjent på Gimse. Vi testet også Brikkesys sammen med https://liveres.live. Det fungerte veldig godt. 

Hege tok ansvaret på kveldens styrkeøkt. Hege som er klubbens PT kjørte Rodals styrkeprogram for løpere. Hege er en super motivtor og presset oss hardt. Tror noen av oss kommer til å være støle helt frem til Påskeaften. 

For de som er interesserte i resultater så finner du de på brikkesys.

Mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Mar 2023

....slike gutter/jenter det vil gamle Norge ha...

Skulle tro at de alle som var på treningen onsdagen hadde dette gått i lydbiblioteket og funnet fram Mot i brystet. Med teksten godt i minne var det ikke noe å si på innsatsen. Etter en kjapp 3 kilometers løype i sentrum ble det klart at kveldens innetrening ikke var for de som ønsket å ligge på latsiden.

Dette illustrert ved Johannes, Frank Egil og Eivind


Vi oppfordre gamle og nye velkommen til å bli med oss på treningene.

Løpetur og styrketrening onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Feb 2023


Det blir litt enklere opplegg i vinterferien med løpetur fra C-bygget onsdag 22. februar kl 1900 og styrketrening inne fra kl 2000. Øvelsene blir av den ekle sorten som på bildet: Hilsen Hege!Fine forhold for skogsorientering i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Feb 2023

image0.jpeg


Eivind hadde lagt løyper både i boligfeltet på Brekkåsen og i tillegg dristet seg ut i skogen med postene denne gangen. Det viste seg å bli fortreffelig med ganske lette løpsforhold på og rundt Nordgardsmyra. De ti løperne syntes også det var litt befriende å komme seg ut i skogen igjen etter mange uker med løping på vei og is.

Mye av den snøen som er igjen er så hard på myrene at den stort sett holder løperne oppå. De mest brukte stiene har mye is, men i bunnen i skogen er det mye bart. En forsmak på våren ble det i kveld!Etter løpet trakk halvparten av deltagerne inn i c-bygget for styrketrening og veivalgstrening. Langløypa i Gimse by Night var utgangspunktet. Denne gangen har vi ikke fått rapport om ufo i Vassfjellet og godt er det!Trening onsdag fra Brekkåsen og C-bygget

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Feb 2023


Onsdag 15. februar blir det trening igjen og Eivind er ansvarlig.

Vi starter med løp fra Capro-bygget på Brekkåsen med løp i gater, stier og terreng. Løypene avpasses etter dagens vær og føre, men regn med både hardt, mykt og litt vått underlag. Start mellom kl 1830 og 1900.

Etterpå møtes vi i C-bygget kl 2000 til ordinær styrketrening. Husk å ta med underlagsmatte.