Gimse by Night med ordinær natt-trening eller fellesstart natt onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Sep 2021

På onsdag 29. september er det klart for Gimse by Night igjen. Følgende opplysninger kommer fra løypelegger Audun:

Løpet arrangeres som treningsløp natt for nybegynnerne og C-løperne med start fra Brekkåsen skole fra 1900. Ta med gjerne hodelykt, da det blir fort skumt. Etter eget løp er det moro å se alle hodelyktene fra fellesstarten i Hollumsåsen og innkomsten fra halv 9. Vi lover fortsatt hva vi har sagt: Alle rekrutter som deltar på minst ett løp fram til Lommelyktløpet får et rekruttsett med brikke og tommelkompass!

For de som har lyst til å prøve seg på lengre løyper så har man anledning til å bli med i den legendariske fellesstarten som går kl. 2000 fra Lete (mål på Brekkåsen skole). Her stiller løpere på alle nivå, så det er aldri langt til nærmeste lykt seg. Løperute fra Brekkåsen skole til Lete her.Over ser du bildet fra den idylliske post 35 som alle med fellesstart skal ha.

Tvi Tvi!
B-løypen er en ganske grei løype med små høydeforskjeller og liten kupering, som ville vært nærmest en C-løype på dagen. A-løypene er et bra nivå opp i fysiske og o-tekniske utfordringer, men alle finner fram! 

Om man ønsker å delta i fellesstart, er det fint om så mange som mulig melder seg på Eventor innen søndag kveld for trykkinga av kart. neste frist er tirsdag 28. september kl. 2359 samt på løpsdagen frem til kl. 1930 på samlingsplass eller varsler Eivind i løpet av helga.

Uansett ikke noe problem å melde seg på onsdag på arena fram til ca 1930 - husk du må rekke fram til Lete før fellesstarten!
0 Kommentar

Vi så litt bakover i årets o-sesongen og litt fram i tid på medlemsmøtet i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Sep 2021Medlemsmøte samlet 10 medlemmer i Gruva i kveld. Når vi ser oss tilbake har vi mistet noen faste som var med oss for ett par sesonger siden, men det har også kommet noen til. 

Forsamlingen var optimistisk med tanke på å rekruttere nye løpere når vi kan drive tilnærmet normalt kommende år. Skoleorientering og all-idrett ser ut til å være fine rekrutteringsarenaer i tillegg til et allsidig o-tilbud gjennom hele året. Et godt tilbud er viktig for å holde på både nye og gamle løpere.

Denne sommersesongen drar seg mot slutten og vi går mot vintersesong igjen med tilbud hver onsdag. Gimse by Night, natt-trening og Lommelyktløpet står igjen før det blir vintertrening.

John serverte formkake og Hege kjeks til de frammøtte.Før møtet hadde OG-stafettpokalen kommet hjem til oss fra Hølonda og vi benyttet anledning til å knipse et bildet av laget som vant OG- stafetten i Klæbu for tre uker siden. Kjell Rune Hege og Atle - gratulere! 

Leik har to napp i pokalen, mens vi har vårt første. Det blir ikke det siste!0 Kommentar

Flott løpsvær i første nattløp for høstsesongen

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Sep 2021


Martin (t.v.) har vært med mange løp i sommer og i kveld fikk han med seg Even med mor Marte i nattløpet i kveld.


Martin var løypelegger og tidtaker i årets første nattløp.I tillegg var det servert plommekaka og drikke.

Han hadde lagt fire løyper med utgangspunkt fra Rønningstrøa på Løvset. Løypene gikk i lia opp mot Svartåsen og dermed ble det fin trim for hjerte- og lungemusklene og lårmuskler.Her er det knipset en bukett like etter målgang.
Eivind, John Magnus, Kjell Rune, Frank Egil, Nils, Martin og Atle.


Johannes forklarer her kveldens veivalg for Hege og Stein Ivar.


Da var årets nattløpssesong i gang.  

Resultatene kan leses på Brikkesys.

Kommende onsdag blir det Gimse by Night. Det er et påmeldingsløp for de som vil starte i fellesstart.
For de som ønsker et ordinært treningsløp, er det bare å møte opp som til vanlig trening kl 1900 ved Brekkåsen skole. Det blir omtale i helga på hjemmesida.


0 Kommentar

Høstmørket er her og det blir nattløp onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Sep 2021


Det er bare å hoppe i det: Lad opp hodelykta og kom på trening onsdag 22. september med oppmøte fra kl 1945!

Martin legger løyper for alle i Svartåsen med utgangspunkt i parkeringa på Rønningstrøa. Se kjørerute her.

Det blir 4 løyper: Lang på 3,3 km, Mellom på 2,5 km, Kort 2,0 km og Ny 1,1 km. På de 3 lengste blir det fine unnabakker fram til mål, men siden start og mål er på samme sted må det bli litt motbakker til å begynne med. Slik er det bare!

De som ønsker det, vil få hjelp med løypa i mørket.

Vi har startet å dele ut rekruttsett (med brikke og tommelkompass) for unge som deltar minst ett løp i høst fram til Lommelyktløpet i oktober. Vi har flere igjen!


0 Kommentar

Brekkåsen skole feiret Verdens o-dag på Tambartun sist torsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Sep 2021Her er en tredjedel av gjengen i 2. og 3. trinn på Brekkåsen skole - topp motivert for stjerneorientering. Kåre var instruktør og skimtes bak mellom to lærere. Martin er den instruktøren fra oss den dagen. Han er fotograf i tillegg.Hanna var en ivrig orienterer, men fattet også stor interesse for instruktørens månebriller!Ned til venstre ser vi tre stjerne-orienterere ved målposten. Lykkeligere kan en ikke bli!

Bildet under viser Kåre som deler raust ut bananer som ikke butikkene vil ha, men er helt i orden som føde bl.a. etter o-løp.

Skoleorientering har vært labert nå under pandemien, men vi har fått til noe på skolene. Brekkåsen har vært aktiv utenom dette arrangementet også og Øya vgs har aktivitet vår og høst. Ved Gimseskolene har det vært svært vanskelig under byggeperioden. 

Neste år derimot. Da blir det fres!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline