O-trening flyttes til sentrum øst onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Jan 2022


Vi fortsetter de vellykkede vinter-treningene med et nytt nattløp!

Onsdag 19. januar kl 1900 byr Martin på o-løyper igjen. Oppmøte blir i sørøstre hjørne av parkeringa til Coop Extra vis a vis Høvdingen. Tre timer fri parkering skulle holde for de fleste! 

Nye gangforbindelser på langs og tvers i sentrum er bl.a. kveldens nøtt.


0 Kommentar

Orienteringsløpere trosset Gyda

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Jan 2022

O-løpere lar seg ikke stoppe av litt ruskevær. 11 løpere møtte opp til kveldens treningsløp med innlagte overraskelser. Blåst og regn stod på fra vest da treningsglade melhusløpere la ut på kort og lang løype fra Brekkåsen skole. Kjell Rune, med god hjelp av assistentene Mirjam (24)  og Johannes (16), hadde planlagt og satt ut 13 poster fra skolen og ned til Tambartun, fordelt på 2 løyper. Før løperne la ut, fikk de med seg beskjeden: "På hver post er det en oppgave. Tenk sikkerhet. Dere skjønner det når dere kommer dit." 

Frank Egil og Signe klar for treningsløp

Overraskelsen på postene var styrkeøvelser. Man skulle f.eks. ta 10 spensthopp, planken i 1 minutt eller utfall bakover før man fikk løpe videre. Slik fikk vi bygget inn trening for musklene også under løpetreninga. Sikkerhetstenkinga bestod i å holde seg borte fra veibanen når man f.eks. tok push-ups.

John og Kristin er kledd for o-løp i regn og mørke

 

Siste utfordring etter 100-posten (målgang) var 90-graderen mot veggen, mens arrangøren tok tida. En god o-løper holder hodet kaldt og har god husk, men de små grå må trimmes om man skal være godt forberedt til o-sesongen 2022. Løperne måtte, i 90-graderen, memorere styrkeoppgavene de fikk på hver av de 8 postene underveis. Etter hvert som melkesyra svei mer og mer i lårene, ble det verre og verre å konsentrere seg om å huske, akkurat som å klare å konsentrere seg når man blir sliten i et o-løp og bommene kommer. Alle klarte seg imidlertid veldig bra. Her er resultatene fra den uhøytidelige 90-grader-memorere-konkurransen: 

DeltakerTid i 90-graderPoeng memorering
Atle1:308
Stein Ivar1:168
John1:455
Kristin1:007
Signe3:007
Frank Egil2:107
Hege1:098
Mirjam3:127
Johannes1:228
Martin1:184
EivindHeiagjeng
Kjell RuneHeiagjeng

Arrangøren var imponert over at så mange kom seg ut i det fuktige høstmørket på tross av varslet uvær. Melhus orientering kan være stolt av å ha så spreke og sporty aktive i laget. Neste uke er det nye muligheter for å komme i bedre form. Da er det Martin som har ansvar for opplegget. Vi har en mistanke om at det blir treningsløp da og. 


0 Kommentar

Årets første trening i fantastiske omgivelser

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jan 2022

Årets første trening ble gjennomført som treningsløp med utgangspunkt fra Capro på Brekkåsen. Stein Ivar hadde lagt løyper som innbød til veivalg og høye kneløft i skogen på Nordgardsmyra.

Litt i overkant av 10 deltakere møtte opp, og fikk en fin og stemningsfull tur i skogen. Nydelig vær, minus 3 og lett snødryss. Vakkert :-)

Er det noen andre som ønsker å være med oss på trening nå på vinteren, er det bare å følge med på våre hjemmesider. Meld din interesse så kommer kan du også komme med på e-postlisten vår med informasjon.

 Martin klar for start

 


0 Kommentar

Da er vi i gang igjen - trening onsdag 5. januar kl 1830 fra Capro.

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Jan 2022

 Da er det på tide å riste av seg jula og begynne å se framover mot lysere dager og ny sesong.

Vi starter opp året med o-løp onsdag 5. januar kl 1830 fra Capro på Gimse.

På grunn av nedbør og fremkommelighet vil ikke løypene bli klare før tirsdag ettermiddag. På grunn av dette vil dere få kart ved start.

NB! "Vanlige Covid-regler".


0 Kommentar

Romjuls tur-O

Postet av Melhus IL - Orientering den 23. Des 2021

Bli med på O-avdelingens romjuls-Tur-O.

Ikke forventet vi at Korona-situasjonen atter en gang skulle treffe julen på samme måte som den traff oss i fjor.

Vi i O-avdelingen ønsker på ny å gi dere et tilbud i julen om å komme seg ut og i aktivitet.

Gå inn på denne lenken for mer informasjon, hvordan du laste ned kart og registrerer deg.

God tur :-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline