STERK INNSATS PÅ KVELDENS TRENING!

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Nov 2022

Etter noen treningskvelder rundt Gimse skole tok vi ikveld en avstikker til Capro på Brekkåsen. Noenlunde tørt føre i skogen og nesten isfritt i gatene på Brekkåsen ga fine forhold for et treningsløp.

Kortløypa (2,5km) gikk i gatenære strøk rundt bolighusene på Brekkåsen. Det ble en svært jevn affære mellom de fire registrerte i klassen. Trine Sunnset (30:29) trakk det lengste strået, foran Kristin Lerli (32:02), Martin Melhuus (32:57) og Kåre Onsøyen (33:19).

I mellomløypa (3,1km) fikk man i tillegg en sving inn i skogene vest for Kosekroken barnehagen. Som eneste startende i denne løypa tok Frode Haugskott en suveren seier med 28:45.

I langløypa (3,9 km) fikk man litt av alt. Litt gateorientering, et besøk i dalstrøkene i retning Vollmarka, et langstrekk over til Nordgardsmyra, før man avrundet turen i noen kvisthauger i skråningen mellom Eindrides veg og Trøflata. Atle Pedersen tok seieren med 35:01, tett fulgt av Stefan Preisig (35:35), Hege S. Melhuus (44:03), Kjell Rune L. Halvorsrud (44:58) og Johannes Lerli (55:30)


IMG-5094.jpg

Sju stykker trakk deretter ned til C-bygget på Gimse skole for litt variert styrketrening. Vi klemte inn mange øvelser på cirka 45 min, så det var en sliten gjeng som dro hjem i 21-tiden. Atle mottok en pose bringebærdrops for seier i kombikonkurransen puslespill+avstandsbedømmelse. Hege fikk ingen premie, men desto mer heder og ære for suveren seier i 90grader'n. 


IMG-5098.jpg


IMG-5100.jpgimage.png

8888.jpgIMG-5102.jpgEkstra trening i Svartåsen denne uka!

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Nov 2022


Martin er løypelegger for denne ukas Gubbeløp. Postene står allerede ute og blir det denne uka. Det er postflagg og enheter på postene. Fri start. 

Flott ekstra-trening!

Her er Løypa.O-løp fra Brekkåsen og styrke i C-bygget onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Nov 2022Onsdag 30. desember er det treningsløp fra Capro på Brekkåsen, med løyper for alle nivåer som gir løperne en smak av både skogsorientering og litt gateløp. Frank Egil er kveldens vert. Start mellom 1845 og 1910


Deretter blir det innetrening i C-bygget på Gimse skole fra kl 2000. Det blir sedvanlig styrketrening for hele kroppen. Frank Egil lover i tillegg en litt uvanlig øvelse underveis i økta som tester både kartferdigheter, navigasjon og matte-kunnskap. 

Spennende! - Velkommen!

Mange løp nattløpet onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Nov 2022


Nærmere 20 løpere gjennomførte ei av de tre løypene som Atle hadde lagt til treninga onsdag kveld.

Utgangspunktet var fra C-bygget på Gimse skole, men løypene gikk denne gangen også på østsida av elva. Det ser ut til at nattløp er ganske populært, for det var nesten 20 løpere som deltok. Til høyre ser du kartet over langløypa.Etterpå trakk en tredjedel av disse innendørs for ei real økt med etterlengtet styrking av alle muskelgrupper som nok vil komme kommende prestasjoner i o-løype til gode.


Ingen innetrening uten veivalgsdiskusjoner, heller ikke denne gangen. Atle servert ei løype fra en av etappene Jokola-stafetten i vår. Interessant med terreng med mye berg i dagen, mange fysiske sperringer i skogen og trange løpskorridorer.Neste gang er det Frank Egil som er treningsvert - kanskje med løpsstart fra en annen kant av sentrumskartet. Følg med!Nattløp og sirkeltrening igjen onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Nov 2022


Det blir nattløp fra Gimse skole, C-bygget onsdag 23. november kl 1900. Atle vil legge løyper denne gangen. Bildet over er fra onsdagens løyper i det flott og nye skoleområdet og med oppdatert kart. Her er det mange veivalgsmuligheter, nye postdetaljer og noe saftige motbakker å bryne seg på.

KL 2000 trekker vi  inn i gymsalen for styrketrening  og noen veivalgsdrøftinger fra utvalgte o-løp.

Møt opp til trening og sosialt fellesskap!