Fine vinterforhold under treninga i kveld.

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Nov 2019


Rekrutten holder ut helt til de voksne trenger seg på i 8-tida. Her er Hanna som stilte for første gang på o-trening inne. Atle slapper av etter en times langkjøring og før sirkeltreninga. Anita venter på at rekruttene skal gjøre seg ferdig for kvelden.


Rekruttene møtte i halv 7-tida for 1.5 times innetrening. Eivind hadde lagt opp til kanonball, hinderløype med kart-tegn, litt prat om den grønne fargen og Magic Square før de fikk litt frilek til slutt.

Her ble alle god og varm - ytterjakker kom fort av!

En flott gjeng har det blitt!!


Kjell Rune hadde regien for de voksne i kveld

Først var det 8 km rolig langkjøring tur retur Mo.

Så trakk løperne inn til en liten time med sirkeltrening. Her var det flere nye øvelser for de som har vært med i vintertreninga ei stund. Spennende om det gir seg utslag om ett par dager!

Innbakt i pausene hadde vi tre bolker med veivalgstrening.
Som motgift til stølhet og som bevegelsestrening ble tid til litt uttøying.

En fint treningskveld både inne og ute!

0 Kommentar

Nominering til Årets GULL-O-SKO

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Nov 2019


Som mange husker ble det i fjor til jul utdelt en hederspris for første gang. Den ble kalt Årets GULL-O-SKO og er en vandre-pris som kan deles ut hvert år. Stein Ivar Foss var den første verdige vinner i fjor og som har hatt skoen stående på sentral plass i hjemmet. Du kan lese om begrunnelsen for tildelingen til han her.

Det er Martin Melhuus som har gitt prisen og du må lese den fornøyelige forhistorien til selve Gull-o-skoen her.

Får vi gode kandidater, vil vi dele ut pris under juleavslutninga i år også som er 11. desember.

Styret vil ha forslag innen 1. desember. Under ser du kriteriene for prisen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Årets GULL-O-SKO
O-avdelingens miljøpris

VANDREPRIS TIL EN POSITIV OG ENGASJERT O-LØPER.

Det er en hederspris til personer som har bidratt positivt til å styrket miljøet i Melhus IL O-avdeling. Vinneren må ha være eller har vært O-løper, men trenger ikke være medlem av Melhus IL. Vinneren oppbevarer prisen fram til neste utdeling. Prisen kan deles ut til samme person flere ganger, men da med andre begrunnelser enn forrige gang.

Når deles den ut: Prisen deles ut på o-avdelingas juleavslutning.

Jury: Jury for prisen er det til enhver tid sittende styret i o-avdelinga. Juryen begrunner tildelinga skriftlig som deretter arkiveres for ettertida.

Utfyllende om begrunnelsen for tildelinga - eksempler 

  • Gjort en innsats over tid eller en ekstra stor innsats i en kortere periode for avdelinga som har fremmet et godt o-miljø.
  • Har en positiv innstilling til virket i o-avdelinga.
  • Er engasjert i avdelingas virke og tar ofte et tak for felles løft.
  • Har inspirert andre løpere til god sportslig innsats og fremmet et godt o-miljø i avdelinga med sitt gode eksempel.
  • Kan ta store og små jobber som krever lederansvar og selvstendighet.

0 Kommentar

Trening i uke 46

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Nov 2019


Mandag 11.11. skal Kjell Rune, Audun K og Eivind møte 15 på Gimse sin All-idrettsgruppe trinn 2. Da blir det nok full fart en times tid!

Vintertreninga fortsetter onsdag 13. 11. fra Brekkåsen idrettsbarnehage.  Først ut er rekruttene kl 1830. Eivind vil lede en interessert gjeng hvor det blir ballek, litt kartarbeide både i teori og innbakt i hinderløype. Til slutt kan det bli tid til Belgisk O og frilek.

Kjell Rune leder langkjøring fra kl 1900 for de voksne. Etterpå blir det sirkeltrening inne i gymsalen kl 2000. Her lover Kjell Rune nye øvelser med mulighet for noe stølhet? Ja, så blir det kart denne gangen også!

Her er store muligheter for alle. Sist hadde vi noe under 15 deltager ute og noen over det inne!


0 Kommentar

Rekrutt og voksne i skjønn forening i kveldens trening

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Nov 2019


6 rekrutter møtte til første inne-trening i høst - alle jenter i  10- 13 års alderen. Det ble litt elefantball til oppvarming før det ble diskutert kart-tegn og farger. Så ble det kart-tegnstafett i ei hinderløype med Magic square hvor det er om å gjøre å orientere kartet ved hver post. Eivind ledet treninga over 1,5 time som gikk som en røyk!


Martin ledet voksen-treninga som startet med intervall-trening. Det var lagt ei løype på Gimsekartet med "poster" som var merket i marka med refleks-skjermer.

Løperne fikk velge blant to løyper og det skulle løper drag mellom postene avbrutt av en liten pause ved hver post. Smart og morsomt ble det i et veldig flott høstvær!

Etterpå fortsatte treninga inne med sirkeltrening og litt veivalgstrening for de 12 som møtte fram.O-avdelinga prøver ut en lettere treningsjakke enn de to vi har fra før som er best egnet til overtrekkjakker.
Vi hadde i kveld tre utgaver som ble måtet på i kveld.
Her ser vi Hege og John som har falt for den letteste eksemplaret. Den var svært lett og hadde hette. Det ble stor enighet om at denne var best og utfylte de to andre vi hadde. Vi gjør en vri i farge og satser på den som vises best som Hege har på seg. Det blir naturligvis logo på den. Vi kommer tilbake til evt. bestilling senere.

En flott treningskveld var dermed komplett!


0 Kommentar

Eivind Bakk mottok prisen for årets ildsjel under idrettens hederskveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Nov 2019

Under idrettskretsens arrangement - Idrettens hederskveld - mottok Eivind Bakk prisen for årets ildsjel i Melhus kommune av ordfører Jorid O Jagtøyen.

Under høytidelige rammer fikk alle ildsjelene i Trøndelag sine vel fortjente pris for årets ildsjel. I tillegg ble utdelt stipend, idrettsmerker, og andre hederspriser. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline