God start på høstsesongen i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Aug 2023


Familiene Seehuus/Bollingmo var strålende fornøyd etter kveldens løp som i tillegg toppes med bursdagskaka og saft, spandert av Ingjerd Melhuus.


Atle og Eivind var vertskap for kvelden trening fra Bjønnabakken, der 22 løpere stilte til start. Løpet var også det tredje i vår interne O6`er-serie.



Løperne stilte i tre løyper, der C-løypa hadde flest starter. Kåre Onsøyen var anda en gang raskest, men med bare noen små sekunder framfor Steinar Seehuus, Aasmund Nilsen Bardal og Ellen Marie Bardal. Videre kom Emma, Sanna, Maja alle Seehuus, Mathilde O. Bollingmo og Kristin Lerli med høyst respektfulle gjennomførte løp! Løypa målte 2,5km i luftlinje.

I den litt lengre og noe vanskeligere B-løypa fikk Martin Melhuus beste tid framfor gjesteløper Arild Heggset, Freidig. Deretter fulgte John Lerli (med trekkhund), Jan Petter Opedal og Trine Sunnset - alle med gode tider i den 3,1km lange og tunge løypa.

Den lengste løype var ikke lenger enn 3,4km, men hadde et ekstra moment med seg: Alle stiene var tatt vekk på kartet (men ikke i terrenget!). Løpsstrekkene og postene ble derfor ekstra vanskelige, men løperne taklet dette fint og fikk seg ei real løps- og o-teknisk økt. Audun Bakk var kjappest med Atle Pedersen 3 minutter bak. Videre 3-4 minutter etter Atle kom Stein Ivar Foss og Johannes Lerli. 2 minutter etter disse igjen kom Hege Solhjem Melhuus og Stefan Preisig - kun 9 minutter etter Audun. Her var det virkelig full fart!



Så må det nevnes det med servering: Martin kom med rester en sin kones 75-årsdagsfeiring i går. Den foregikk på Kvilhaugen og ei av kakene var bakt på Britannia - ikke mindre. Løperne delte broderlig mellom seg og løpsarrangør Eivind fortærte siste rest, mens John nettopp hadde fått sin del. Det er nok ikke å forvente at kommende arrangement kan måle seg med en slik standard i matveien!

Neste uke står årets nest siste karusell-løp på programmet i Klæbu. Da må vi virkelig møte opp!


Resultater fra kveldens løp leses her: http://brikkesys.no/result.php?id=5317