Nærmest likt mellom Leik og Melhus i 2. karusell-løp

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jun 2022

Klæbu var arrangør av 2.løp i OG-karusellen. De hadde valgt Gjenvoldhytta i Nordmarka ved Selbusjøen som arena. Terrenget her er mye snillere enn med samlingplasser lenger ned mot bygda, så de som tok den litt lange turen fra Melhus fikk godt betalt. Det gjaldt også i form av oppholdsvær under det meste av løpet og så hadde løypeleggerne Nils Ottar Svaan og Ingrid Lien Johnsen  gjort en god jobb med løypene.

Til løpet kom det 64 løpere som er nesten halvering i forhold til løpet på Bjønnabakken. I nybegynnerløypa var det 18 løpere som ikke er aller verst og fordelinga mellom klubbene var mye jevnere denne gangen.

Leik stilte med en solid tropp, både i antall og ikke minst i form av gode løpere.

Stefan, Atle og Klara lar seg ikke skremme av Leikløpere verken på samlingsplass eller i løypa. Atle fikk for øvrig beste tid i Rød løype!

John og Johannes var i perlehumør etter løpene sine.

Kristin og Kjell Rune roer ned etter en sugende innspurt opp mot Gjenvoldhytta.

Her har vi flere i den sugene innspurten: Kåre og en Leik-løperen Ole Blækkan i en durabel kniving mot mål!

Stein Ivar har nettopp stemplet på sisteposten og klar for oppløpet.

Individuelt hadde vi mange flotte prestasjoner. Ola Keiserås fra Leik er ikke til å true i Blå løype der han er hele 16 minutter framfor 2. mann. Kristoffer gjorde et godt løp og er ikke mer enn 6 minutter bak 2. plassen.

I Grønn løype kom Hege ikke langt etter Tone Almås og hadde nok blitt hyperfarlig om det ikke var for en sleiv på 2. post, så neste gang....! Johannes og John er heller ikke langt etter pallen tidsmessig.

Trine er svært nær toppen i Hvit løype med sin 3.plass 5 minutter bak. Her hadde Melhus mange løper som Klara, Eivind, Kåre og Kristin og de fikk til sine løp ganske bra.

I Gul løype manglet Martin bare et drøyt minutt på seieren der også.

Rød løype må vi ta til slutt. Her ble det Melhus-fest på resultatlista. Atle tok innersvingen på alle med seier 5 minutter framfor Audun. Bak der igjen var det ytterligere tre MIL-løpere: Kjell Rune, Stefan og Stein Ivar!

I lagkampen strekte Leik seg så vidt framfor oss med fattige 32 poeng, men vi har en masse å gå på fra jubelkvelden på Bjønnabakken uten av det må bli en sovepute: Neste gang mobiliserer vi enda flere spreke MIL-løpere!

Da er det bare å studere resultatlista på Brikkesys og vente i fjorten dager på 3. løp i Orkanger.

Før det blir det anledning til å pynte på formen i 2. O6`eren fra Lete og Valshaugen onsdag til uka.