Full fart på siste trening før påske

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Mar 2023

Sprint-trening og Rodals styrketrening for løpere var på programmet i den siste treningsøkta før påske. Trondheim sprintcup starter og nå er vi i toppform etter en lang vinter med løping og styrke i C-bygget.

I dagens sprint-trening løp vi på Gimseskolene med mange poster med mye retningsendringer og forskjellige sløyfer. Her fikk vi skikkelig opp farten, og noe bomming ble det selv om vi er veldig godt kjent på Gimse. Vi testet også Brikkesys sammen med https://liveres.live. Det fungerte veldig godt. 

Hege tok ansvaret på kveldens styrkeøkt. Hege som er klubbens PT kjørte Rodals styrkeprogram for løpere. Hege er en super motivtor og presset oss hardt. Tror noen av oss kommer til å være støle helt frem til Påskeaften. 

For de som er interesserte i resultater så finner du de på brikkesys.

Mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Mar 2023

....slike gutter/jenter det vil gamle Norge ha...

Skulle tro at de alle som var på treningen onsdagen hadde dette gått i lydbiblioteket og funnet fram Mot i brystet. Med teksten godt i minne var det ikke noe å si på innsatsen. Etter en kjapp 3 kilometers løype i sentrum ble det klart at kveldens innetrening ikke var for de som ønsket å ligge på latsiden.

Dette illustrert ved Johannes, Frank Egil og Eivind


Vi oppfordre gamle og nye velkommen til å bli med oss på treningene.