Ekstra trening i Svartåsen denne uka!

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Nov 2022


Martin er løypelegger for denne ukas Gubbeløp. Postene står allerede ute og blir det denne uka. Det er postflagg og enheter på postene. Fri start. 

Flott ekstra-trening!

Her er Løypa.O-løp fra Brekkåsen og styrke i C-bygget onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Nov 2022Onsdag 30. desember er det treningsløp fra Capro på Brekkåsen, med løyper for alle nivåer som gir løperne en smak av både skogsorientering og litt gateløp. Frank Egil er kveldens vert. Start mellom 1845 og 1910


Deretter blir det innetrening i C-bygget på Gimse skole fra kl 2000. Det blir sedvanlig styrketrening for hele kroppen. Frank Egil lover i tillegg en litt uvanlig øvelse underveis i økta som tester både kartferdigheter, navigasjon og matte-kunnskap. 

Spennende! - Velkommen!

Mange løp nattløpet onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Nov 2022


Nærmere 20 løpere gjennomførte ei av de tre løypene som Atle hadde lagt til treninga onsdag kveld.

Utgangspunktet var fra C-bygget på Gimse skole, men løypene gikk denne gangen også på østsida av elva. Det ser ut til at nattløp er ganske populært, for det var nesten 20 løpere som deltok. Til høyre ser du kartet over langløypa.Etterpå trakk en tredjedel av disse innendørs for ei real økt med etterlengtet styrking av alle muskelgrupper som nok vil komme kommende prestasjoner i o-løype til gode.


Ingen innetrening uten veivalgsdiskusjoner, heller ikke denne gangen. Atle servert ei løype fra en av etappene Jokola-stafetten i vår. Interessant med terreng med mye berg i dagen, mange fysiske sperringer i skogen og trange løpskorridorer.Neste gang er det Frank Egil som er treningsvert - kanskje med løpsstart fra en annen kant av sentrumskartet. Følg med!Nattløp og sirkeltrening igjen onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Nov 2022


Det blir nattløp fra Gimse skole, C-bygget onsdag 23. november kl 1900. Atle vil legge løyper denne gangen. Bildet over er fra onsdagens løyper i det flott og nye skoleområdet og med oppdatert kart. Her er det mange veivalgsmuligheter, nye postdetaljer og noe saftige motbakker å bryne seg på.

KL 2000 trekker vi  inn i gymsalen for styrketrening  og noen veivalgsdrøftinger fra utvalgte o-løp.

Møt opp til trening og sosialt fellesskap!Strålende høstvær under onsdagens nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Nov 2022


Ett drøyt titalls løpere fikk med seg Hege sine løyper i skoleområdet under vintertreninga onsdag kveld. Løpet gikk i strålende høstvær med stjerneklar himmel og rundt 0. Tre løyper fra 1,5km til 3,4km kunne velges. Løypene var konsentrert mellom videregående, Remakrysset og barneskolen med noen poster mot Gruva og sør for hallene for den lengste løypa.

Mange kryssinger ble det, så det var om å gjøre å følge med på kart (som alltid lønner seg)!


Her er de første kommet i mål og da må det studeres løyper! Martin, Trine, Kristin, Johannes, Atle og Stein Ivar


Ole har fått igjen pusten, mens Kjell Rune må vente litt på den.

John i fint driv på ett av kryssingsstrekkene ved C-bygget.


Johannes ved en sentral post i løypene like utenfor inngangen til nye Gimse skole.

Frank Egil var ikke helt i form om kvelden, men slettes ikke så dårlig som bildet viser. Han bidro med postinntak etter løpet!

Undervis i sirkeltreninga ble det naturligvis tid til kartlesing - denne gangen løype fra KM lang på Kregneskjølen.

Hege hadde ordnet med video-trener på pc. Morsomme øvelser med 20 sekunder innsats og 10 sekunder pause i til sammen 12 minutter i økta. Morsomt, men også intenst og virkningsfullt. Kanskje kommer videoene på storskjerm neste gang?


Treninga fortsetter fra samme plass nest onsdag også og da med Atle som løypelegger og instruktør.