Løpetur og styrketrening onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Feb 2023


Det blir litt enklere opplegg i vinterferien med løpetur fra C-bygget onsdag 22. februar kl 1900 og styrketrening inne fra kl 2000. Øvelsene blir av den ekle sorten som på bildet: Hilsen Hege!Fine forhold for skogsorientering i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Feb 2023

image0.jpeg


Eivind hadde lagt løyper både i boligfeltet på Brekkåsen og i tillegg dristet seg ut i skogen med postene denne gangen. Det viste seg å bli fortreffelig med ganske lette løpsforhold på og rundt Nordgardsmyra. De ti løperne syntes også det var litt befriende å komme seg ut i skogen igjen etter mange uker med løping på vei og is.

Mye av den snøen som er igjen er så hard på myrene at den stort sett holder løperne oppå. De mest brukte stiene har mye is, men i bunnen i skogen er det mye bart. En forsmak på våren ble det i kveld!Etter løpet trakk halvparten av deltagerne inn i c-bygget for styrketrening og veivalgstrening. Langløypa i Gimse by Night var utgangspunktet. Denne gangen har vi ikke fått rapport om ufo i Vassfjellet og godt er det!Trening onsdag fra Brekkåsen og C-bygget

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Feb 2023


Onsdag 15. februar blir det trening igjen og Eivind er ansvarlig.

Vi starter med løp fra Capro-bygget på Brekkåsen med løp i gater, stier og terreng. Løypene avpasses etter dagens vær og føre, men regn med både hardt, mykt og litt vått underlag. Start mellom kl 1830 og 1900.

Etterpå møtes vi i C-bygget kl 2000 til ordinær styrketrening. Husk å ta med underlagsmatte.HØY PULS PÅ TRENINGA SIST ONSDAG

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Feb 2023


Vår i lufta og frost på bakken ga fine forhold for et treningsløp i området rundt skolene på Gimse. Frank Egil hadde lagt tre løyper der man, i tillegg til kjente trakter inne på skoleområdet, fikk en og annen post i nærskogene rundt. 

Ingen prøvde seg på kortløypa. Johannes Lerli (23:12), Kristin Lerli (33:29), John Lerli (37:01), Ingrid Trondvold (49:25) og Hanne Døhl (49:25) gjennomførte løype "Mellom" i fin stil. Stefan Preisig (38:44), Stein Ivar Foss (45:44) og Kjell Rune L. Halvorsrud (46:44) fikk smake på løype "Ond" - som inneholdt flere meningsløse turer opp skråningene vest for Gaula, og også en sving inn diverse kratt rundt Merradalen. Det var en andpusten gjeng som kom til mål etter hvert.

 


Tre blad Lerli, Kjell Rune, Stein Ivar og Frank Egil trakk deretter inn til variert innetrening. Her var det mange øvelser rettet mot mage, rygg, skuldre og armer - blant annet klassikeren "Rumpefotball" (eventuelt kjent for enkelte som "Krabbefotball"). Det var en mør og sigen gjeng som forlot området i 21-tiden.

Nye muligheter neste onsdag, når Eivind inviterer til trening i godt selskap.Trening onsdag kveld fra C-bygget

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Feb 2023


Kommende onsdag 8. februar er det vanlig vintertrening fra kl1900-2100, fra C-bygget på Gimse skole.

Frank Egil har lagt tre løyper der det blir mulighet for teste blodpumpa. Det tilbys en "Kort løype" på 1,9km, en "Mellomløype" på 2,5km og de mest løpsvillige tilbys en "Ond løype" på 3,7km. Start mellom 1850 og 1915.

 

Deretter trekker vi innendørs til felles styrketrening fra kl 2000.