Trening i uke 5

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Jan 2020


John byr opp til trening denne uka!

Vintertreninga fortsetter for fullt onsdag 29. januar fra Brekkåsen idrettsbarnehage.

Først ut er rekruttene som trekker inn i gymsalen denne gange fra kl 1830. Tradisjonelt program med ballek, kartøvelser og løpetrening av forskjellig slag. Eivind har treninga denne gangen.

Fra kl 1900 rykker de voksne inn, der John først vil legge opp utendørs intervall - det bruker å bli litt spennende med det.

Kl 2000 blir det sirkeltrening inne. Det er bare å henge seg på. Det er allerede siste onsdagstrening i januar!


0 Kommentar

O-løp ute og klassisk musikk til sirkeltreninga inne i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Jan 2020


O-kveld med Martin ble innholdsrik!

Først to fine løyper i skogen rundt Nordgardsmyra øst for Hollumsvegen, hvor 13 løpere koste seg i et flott vinterlandskap med lite snø, ikke mye vann, men virkelig stødig til løping.John inn etter en frisk tur i skogen. Langløypa gikk rundt Norgardsmyra og med litt utglidning ute i skråninga i øst. Så nesten ned til Tambartun og opp i boligfeltet mot barnehagen.

Løpsresultater ble lagt på Brikkesys.


Så var det innetrening. Her fikk vi stor inspirasjon i klassisk musikk som falt i smak: Die Forelle (Ørreten) av Franz Schubert. Musikken skal gjenspeile ørrentens elegante bevegelser i vannet.
Så godt samstemt med våre bevegelser kunne det ikke blitt!
Her er gjengen ferdig med dagens økt.
Til slutt ble gavene fra O-forbundet som vinner av Årets turorienteringsarrangør 2019 foreviget sammen med siste års ansvarlige Stein Ivar og Eivind.

 
0 Kommentar

Trening i uke 3

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Jan 2020


Treninga fortsetter onsdag 15. januar fra Brekkåsen idrettsbarnehage!

Rekruttene starter kl 1830 inne i gymsalen med litt variert trening som ballspill, litt om karttegn og forskjellig løpsøvelser med og uten kart. Eivind leder treninga.

Ingrid har voksentreninga denne gangen og starter kl 1900 med langkjøring.

Så kl 2000 blir det innendørs-trening med bl.a. sirkeltrening? eller noen annet? Ingrid ber oss om å ta med ullsokker - rene ullsokker! Dette lyder kryptisk - det er bare den som møter opp som får svar på undringa! 


0 Kommentar

Pang-start for vintertreninga på nyåret!

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Jan 2020

Atle og rekruttene hadde ei fin og variert økt inne, blant annet med o-teknisk trening med fokus på kartdetaljer. Sistnevnte en øvelse ute-gruppa ble utfordret på når de kom inn etter intervall-økta.


Intervall-økta forgikk ute på fotballbanen, med drag på kryss og tvers. Pulsen var høy, men stemningen god!


Innetreninga startet som nevnt med ei økt med fokus på kartdetaljer, en stafett-variant, og her skulle det vise seg at rekruttene var et hakk skarpere enn utegjengen


En variant av Tabata utgjorde kveldens styrketreninga. Også her ble det høy puls, men en ny runde  kartarbeid på tampen av kvelden fikk alle i balanse igjen! Vi avslutta med stafett og vinnerlaget bestod av Kristoffer, Johannes og John. 

Neste onsdag er det nye muligheter i regi av Ingrid, og oppfordringa fra henne er: «møt med rene ullsokker til styrketreninga»! Spennende!!


0 Kommentar

Vintertreninga i gang fra onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Jan 2020


Onsdag 8. januar fra Brekkåsen idrettsbarnehage er plassen!

Atle har rekrutt-treninga og det blir innetrening fra kl 1830 og fram til kl 2000. Det blir både ballspill og forskjellige o-leker med løping. For de av rekruttene som ønsker utetrening vil det bli ordnet et opplegg for disse med start kl 1830.

Hege har voksentreninga. Det starter kl 1900 med intervall-trening ute. Kl 2000 blir det sirkeltrening med kart-lesing i pausene.

Da er vi i gang i det nye året!!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline