Reisebrev fra Røros - KM mellomdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Aug 2020

SkjærdingstadvoldenIvrige Melhus-løpere er i helga innlosjert på flotte Skjæringstadvollen på Røros for å delta på o-løp.

Lørdag åpnet o-helga med mellomdistanse i marka overfor hotellet på Røros. Terrenget var nokså åpent, med et rikt stinett. Postene var godt gjemt, mange godt plassert nederst i grøper, så løperne måtte helt innpå for å se posten.

Kristoffer er i form om dagen, og fikk kilometertid helt ned på 7 minutter. Imponerende! Resten av troppen må nok bare legge seg i trening!

Etter løpet dro troppen tilbake til Skjæringstadvollen der dusj, fyr i peisen og trivelig fellesmiddag stod på programmet. Og selvfølgelig gikk det ei god stund til å diskturere gjennom dagens veivalg, sleiver, bommer og alt som hører orienteringa til.

Men som bildet illustrerer er humøret på topp uavhengig av kilometertider. Hege, Stein Ivar, Trine, Kristoffer og John.

Søndagen var det KM mellomdistanse på Os i helt annerledes terreng enn lørdagens løp. Nye utfordringer og nye muligheter. Lørdagens miserable innsats og bommer var sovet bort i løpet av natten. Etter en god frokost og masse energi var vi klare for dagens konkurranse. Audun Bakk hadde kommet oppover for å delta på dagens løp. Her på tur ut fra start. Audun endte på en flott 4. plass i H50.

Dagens prestasjon må nok gå til Kristoffer Lerli med en god plassering i H15-16. Konkurrentene hans er med å dominere i sin klasse på nasjonalt nivå. Her en stilstudie fra lørdagens løp. I KM endte han på en fin 5. plass.

Øvrige resultater fra KM mellomdistanse: Se eventor.orientering.no