OG-karusellen - løp 3 - Orkanger

OG-karusellen - løp 3 - Orkanger


Tid


Vi har mottatt følgende informasjon fra Orkanger:


INNBYDELSE TIL 3. LØP I O/G-KARUSELLEN ONSDAG 15. JUNI 2022 

Orkanger IF O-avdeling har gleden av å arrangere årets 3. løp i karusellen. 

Dato: 15. juni Samlingsplass: Ulvåshytta, skiltet fra rundkjøring ved REMA 1000, Bårdshaug, Orkanger. 

Kart: Ulvåsmarka Nord (2021) Parkering: Ved Ulvåshytta.  Start: fra klokken 18. ca 400m å gå til start, Nybegynner har start ved samlingsplass 

Startkontingent: D/H -16 kr 40,- D/H 17- kr 60,-. VIPPS: 128377 

Stempling: Vi benytter berøringsfrie stemplingsenheter fra EMIT. Vi vil benytte emiTag for stempling og vi har lånt inn en del for de som ikke har tilgang til dette. Oppfordrer alle til å prøve å låne eller bruke sin egen emiTag. Dette fordi vi har blandede erfaringer med bruk av EKT-brikker som stempling på de nye enhetene. 

Nybegynnerløypa har vanlige stemplingsenheter og bruker derfor EKT-brikker.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Når det gjelder berøringsfrie postenheter, så er erfaringa med brikker som har lysdioder den at da har løperen kontroll på at stemplinga er ok når lyset kommer på. Ellers blir mange usikre på dette og da er det best å låne brikker til dette løpet.

Vi tar sikte på å kjøre felles fra Melhus videregående skole senest kl 1730.

Karusellen er med dette løpet halvveis i år. Derfor er det viktig å møte opp for å sanke poeng om vi skal klare enda ett napp i pokalen. Den er "bestemt" skal blir vår!