"Svartåsen over" i kveldens 5. løp i O6`eren

Postet av Melhus IL - Orientering den 14. Sep 2016

To bladfyk på o-løp! løypelegger John sammen med Åsmund Snøfugl som hadde sitt (etter eget utsagn) tredje o-løp i o-karrieren.

John hadde lagt fire fine løyper i Svartåsen og alle 17 deltagerne kom fint igjennom sine løyper. De fleste rekrutter hadde en fridag i dag etter en travel helg i Østersund nå sist. Lørdag venter for øvrig siste U-løp med avslutningsfest for 2016.

Dette var det nest siste løpet i årets O6`er-serie og den avsluttes om 14 dager med Gimse By Night.

Etter kveldens løp er det mange interessante dueller på gang: i D35-49 leder Ingrid R, men Hege har tre løp og vil seile opp som favoritt med en siste start onsdag. I H17-49 har Stein Ivar overtatt ledelsen, men Audun B vil seire i og med at han vil få 100 poeng som arrangør i nattløpet. Den mest interessante klassen blir H50-69 der hele 4 løpere har nærmest like sjanser til seier. Kåre leder i dag, men John, Eivind og Ole er innen 17 poeng og dermed på skuddhold. Det er ikke til å holde ut!

Resultatene kan leses her.

Katrin og Martin foran og Tatjana og Alicja har alle vært svært flittig til møte opp i treninger og lokalløp denne sesoingen. Kveldens løp gikk lekende lett!