Turorientering 2015

Postet av Melhus IL - Orientering den 31. Mai 2015

logo_turo.gifHei alle sammen

Da er årets turorienteringssesong godt i gang og løypene klare.

I år har vi laget et nytt og utvidet tilbud til dere som ønsker å være med på turorientering. Tilbudet er utvidet slik at det er tilpasset alle. Og med alle mener vi absolutt alle. Små, gamle, spreke, mindre spreke, dårlig til beins, handikappet.......

For at alle skal ha et tilbud har vi i år opprettet et tilleggstilbud beregnet for de minste, eldste, de som er litt dårlig til beins og som har vanskelig med å komme seg fram i terrenget, eller for de som bare er nysgjerrig på hva orientering er og har lyst å prøve. Her har vi laget noen enkle løyper "Grønne løyper" i Melhus sentrum (Øst-/vestsiden). Disse er enkle og lett tilgjengelige.

Årets turorientering har 4 kategorier turer.

  1. Grønn løype – er en løype som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol. Her er det 2 løyper med til sammen 20 poster.
  2. Rød løype – en løype som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste. Her er det 2 løyper hver med 15 poster.
  3. Postplukk – dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass. Her er det 2 løyper hver med 15 poster.
  4. Toppturer – i den siste kategorien har vi valgt ut 5 toppturer i nærmiljøet. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. 3 lengre turer som hver gir 10 poeng og 2 turer som hver gir 5 poeng.

For mer informasjon se våre hjemmesider for turorientering.

Du får kjøpt årets turorientering på
Sportshuset Melhus

eller på nettet

Her kan du kjøpe
komplett pakke til kr 200,- (11 turer)
grønne løyper til kr 50,- (2 turer)
ekstra kodekort til kr 20,-
I tillegg kan du på nettet få kjøpt enkeltturer.