Sentrumsløp og variert styrketrening igjen - i påvente av vår!

Postet av Eivind Bakk den 16. Mar 2022


Atle fikk her ekstra-service ved innkomst av Kjell Rune, Jonas og Stein Ivar. De sitter på en benk ikke langt fra brannstasjonen i Søregga.

Hege: Alt virker så klart i etterkant av et løp…på en slik benk….begynner å tenke på om vi burde hatt en «før-løpet-benk», for da hadde vi hatt alt klart FØR løpet, istedenfor ETTER🤔


Hege hadde lagt poster til to løyper i sentrum. En flott treningskveld i nydelig vær og så godt som helt isfrie gater og stier. Det ble rikelig anledning til veivalg. For noen var raskeste veivalg tvers gjennom Melhustorget. Det stod nemlig i veien!

Over triumferer Martin over særs vellykket løp i kortløypa. Med såpass god fart rakk han akkurat hagelagsmøtet på Skysstasjonen.Opp til høyre utveksler John og Johannes L veivalg etter sine løp. John løp kortløypa, mens Johannes løp den lengste på ei imponerende tid bedre enn sin far til og med!Til høyre er Kjell rune innkomst-assistent når Trine var ferdig med si løype - langløypa selvfølgelig!


Så trakk en del de av ute-trenende o-løperne innendørs på Høyeggen. Økta startet med joggende kartlesing fra ei løype som ble brukt i NM for ikke lenge siden. En spennende vri av Hege.
 


Hege: Og temmelig synkrone i kartlesinga også💪🏻 Begynner å kjenne på at jeg savner at o-sporten ikke setter stilkarakterer😳


Kjell Rune hadde regien i innetrening også denne kvelden. Her viser han en mageøvelse balanserende på baken. Johannes H følger godt med og utførte øvelsen selv etterpå helt upåklagelig!Bulgarske splitt med klapping kalles denne øvelsen. Melhus` hemmelige våpen til sommeren!


Da var enda en treningskveld over. Det våres sakte. men sikkert. Det blir nok ikke lenge til vi kan trekke ut i marka igjen til enda en o-sesong, men det blir nok ikke allerede under neste ukes trening.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.