Flott forhold for o-løp i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Nov 2017

Over 20 møtte opp til nattløp og 13 var med i sirkeltreninga.Det startet med nattløp i Hollumsåsen der Martin hadde lagt 3 løyper. Fine løyper og helt magiske flotte løpsforhold. Så godt som helt bart og nesten ingen is. Ungdommen var mest nøye med å sjekke kodene, mens noen av de eldre var mer avslappet og fikk derfor litt oppstramming av løypeleggeren for å ha stemplet på feil post. Det var noe med en stolpe i dyrkajorda som ikke var gravd ned på rett plass - det blir rettet opp til neste løp. Alle i kjempehumør tross dette!

Bildet til venstre viser kjente størrelser i et kontrollert kaos før start. Til venstre ser vi noen gjesteløpere med Nils Melhuus i midten som var ivrig medlem av o-miljøet i MIL for en del år siden. Han er sønn av Ingjerd og Martin. Nils var god løper, løypelegger og synfarer.

John organiserte styrketreninga for de 13 som ble med. Her ser vi en videosnutt fra mellomspillet mellom o-løpet og sirkeltreninga. Ungdommen mest aktiv og de noe eldre ungdommene litt mer avventende. Som ikke over to timer med trening var nok ble det arrangert en spesiell stafett - ikke helt vanlige framdriftsmåter i skogen, men god trening - se video herse video her.

Stor innsats av alle! En vellykket aften på Brekkåsen. 

Neste gang er det langkjøring på programmet og gågruppa er da på plass.