Vått og kaldt på Hølonda i går kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jun 2024


Fortroppen har humøret på topp og er klar til dyst!

Det ble en bråsving på været fra tirsdag til onsdag morgen. Kaldt silregn satte en liten demper på 2. løp i årets OG-karusell arrangert  av Leik. Samlingsplass var ved Restosetra noen få km etter Jåravegen fra Korsvegen. Ola Keiserås Ingebrigt Eid hadde løypeleggerjobben og la krevende løyper i den tett skoglia øst for Jåravegen. 

Av de 56 løperne var det 9 nybegynnere som stilte opp og alle var fra Leik. i Gul løype derimot hadde vi flere med og Kåre Onsøyen fikk til et godt løp som ble premiert med 2.-plass. Også Martin Melhuus, Emelia Hakkebo Sowa og Martin Nikolaisen hadde flotte tider i løypa.

Hvit løype var det bare Eivind Bakk som deltok og han signert under på lista der. Grønn løype hadde vi derimot et sterkt felt der Stein Ivar Foss ble best av våre med en god andreplass, fulgt av Hege Solhjem Melhuus og John Lerli.

I Rød løype fikk vi vår eneste løypeseier med Trond Nikolaisen - et hav av tid foran nestemann. Johannes Lerli hadde et brukbart løp bland reserne i Blå løype.  Stig Hakkebo deltok i Gul Trim.

Leik på hjemmebane er ofte et brutalt møte - også denne gangen. 1100 poeng skilte Melhus fra Hølondingene som dermed leder med vel 1600 poeng. Ingen god start, men vi har hentet inn lignende differanser før, så....



Erlend og Martin har gjort seg fortjent til en aldri så liten påskjønnelse i for av noen godsaker i kiosken.


Resultater fra gårsdagens løp kan du lese på Brikkesys.

Neste uke blir det intern O6`er med Frank Egil som løypelegger. Da satser vi på stigende temperatur!