Trivelig sesongavslutning på Bjønnabakken

Postet av Melhus IL - Orientering den 18. Okt 2023


Atle og Eivind hadde lagt og satt ut løypene til kveldens løp, som var såkalt poengløp. Det går ut på å finne så mange av utsatte poster som mulig på ei viss tid som her var 45 minutter. Brukes det for mye tid, blir det poengtrekk. I kveld var det ingen som gjorde det, men ingen fant alle 20 postene.

Over er det Sanna og Maya som får premie for utmerket løp!Klar ferdig gå!
Stein Ivar, Kjell Rune og Stefan i startblokkene.Eivind ønsker Martin lykke til med løpet.

Emma, Sanna og Maya åler seg inn til registrering etter løpet. Alle med full kontroll underveis.Johannes slapper av etter er utmerket løp. 18 av 20 poster lar seg høre!

Mens løperne venter på at mørket senket seg, kunne de meske seg med frukt.Etter løpet var det servering og da er det greit å bruke kart til å finne fram. Stabelen med vafler er her på det høyeste, for den minket raskt og måtte fornyes mange ganger utover kvelden.Det ser ut til at Stein Ivar er servitør, men det er bare et filmtriks. Han forsyner seg på linje med Emma, Sanna og Steinar.

Til høyre ser vi kveldens vinnere med 19 av 20 poster: Kjell Rune løp bevisst forbi posten lengst ut, mens Stefan prøvde. Han måtte gi opp fordi han fikk det for seg at tida holdt på å løpe ut, så det var nesten full pott!
Hanna og Steinar fikk fortjente premier for flotte løp!

Hege gir her premie til Kåre som fikk litt småprakk når lykta sviktet på vei til de siste postene. Kåre er derimot en dreven stifinner og tok seg elegant tilbake til mål.John får her sin velfortjente premie. Han var uheldig og kolliderte med et tre, men klarte seg godt for det.

Her ser vi kveldens arrangørstab. Eivind mellom kjøkkenpersonalet Kristin og Hege. Kjøkkenets produkter er usedvanlig populære hvert år.
Til venstre viser Eivind fram Karusell-pokalen som ble vår til odel og eie etter å ha tatt siste av tre napp. Dermed har vi vunnet begge de to siste pokalene og det var et enstemmig forsamling som bestemte at den skulle havne i Melhus neste også!Onsdag om 14 dager starter vintertreninga opp fra Høyeggen. Programmet blir nokså likt som tidligere år med en del o-løp fremover vinteren som innledning før styrketrening inne. Alt dette kommer vi tilbake til om ikke lenge.

Premiering for Ukens løype, Turo og sesong-oppmøte for de yngste er lagt til avdelingas juleavslutning tidlig i desember.  Snipp snapp snute! Så var årets sommersesong over. Det blir nå hele to ukes o-ferie!