Fellesstart under o-løpet i går kveld

Postet av Eivind Bakk den 13. Apr 2023


Det våres! Sola er lenge oppe om kveldene. Snøhaugene er snart borte. Man aner spor av grønne spirer i trær og på plenene. Denne tirsdagen møtte 12 våryre orienteringsløpere til treningskveld på Gimse skole. 


Frank Egil hadde forsøkt seg med kreativ gafling i en fellesstartløype, noe som ga deltakerne litt ulike løypelengder (fra 3,6 - 4,8 km) og hanskes med. De sju startende ble også fordelt i to puljer med et par minutter mellom gruppene. Ingen fikk se på kartet før start, så det blir en volte-start for pulje to som denne videoen viser.

Etter en runde på Gimse skole, bars det over til noen poster i Melhus sentrum. Denne videoen er tatt ved østre brukar på Gimse bru med godt samlet felt

Returen ga ulike varianter forbi Melhushallen/VGS og et stykke opp i Gammelbakkan. Videoen viser sterk løping i motbakke opp Gammelbakkan.

Opplegget ble vellykket, i og med at deltakerne kom i mål med svært kort avstand mellom båtene. Det så ut til at det ga både puls og litt positivt stress underveis. Johannes L vant spurten foran Kjell Rune, tett fulgt av Hege, Stefan, Atle, Stein Ivar og Kristin L. Her ser vi Johannes kaste seg framom Kjell Rune mot innkomstbukken.

Ingrid og Hanne tok den lange løypa på 3,5km som fri start, mens Eivind og Trine tok kortløypa på 2,5 km.Fem stykker trakk deretter innendørs for sedvanlig vond styrketrening, samt en pulsfremmende runde med stiv heks. På bildet under forsøker noen av deltagerne å finne igjen pulsen.

Til uka ser vi for oss at siste vintertrening avvikles fra C-bygget. Møt opp!