OG-karusell/Finn-fram-dagen / Rekruttcup - Bjønnab

OG-karusell/Finn-fram-dagen / Rekruttcup - Bjønnab


Tid


Sted

Vis kart

Onsdag 18. mai blir det stor ståhei på Bjønnabakken på Øyås. Det er 3. løp i Finn-Fram-Dagen/rekruttcupen og så står vi som arrangør av 1. løp av Orkla Gaula-karusellen 2022!

Det er smått kaotisk kjøremønster i sentrum for tida og Gimse bru er stengt for biler mellom sentrum øst og vest. legger ut kjørerute fra rundkjøringa i miljøgata via rundkjøringa på vestsida ved Rema her.

Parkering blir ved Bjønnabakken eller på samlingsplass som er lunningsplassen 100 meter sør for Bjønnabakken. Følg skogsbilveien sørover og opp bakken.


Som nevnt er dette 3. og sist løp i Rekruttcupen i år.
 
Tilbudet blir å være med i et ordentlig o-løp, der eneste løype er det ordinære nybegynnerløypa - altså oppleve å være en skikkelig o-løper! For de som har er fint med kompass for å vite hvor nord er. Vi kan ordne med utlånskompass også.

Frank Egil er løypelegger og lover snille og greie løyper som går etter stier og skogsveier innover marka nesten til Onstjønna og tilbake. Vi har noe begrenset veilederapparat, men vi har noen som vil koordinere rekruttene i løpet av kvelden. Det blir derfor viktig at de nye med små føtter får følge av noen voksne gjennom løypa. Etter løpet vanker det deltagerpremie ved målgang!

For dere som er ukjente med slike løp er det bare å møte opp i sekretariatet på samlingsplassen. Der møter dere kjente fjes som veileder dere videre.

NB! Restauranten er nå åpen etter koronaen!

I og med at løpet i tillegg er en lokal-karusell mellom våre nærmeste o-lag, er viktig at så mange som mulig registrere seg som deltager. Det gjelder også de voksne som går ei løype sammen med barna.

Nå er det tre år siden det var ordinær karusell og dette er det første av 5 arrangement, så derfor legges ved noen linjer fra løpsopplysningene som gjelder for karusell-løp:

Påmelding: På samlingsplass før løpet tar alle løpere med sin brikke og går til sekretariatet og blir registrert med navn – klubb – løype – brikkenummer. NB! Bruk helst samme brikke hele sesongen! Arrangøren vil ha utleiebrikker tilgjengelig. Løypene er trykte og karta utdeles ved start med unntak for NY og Gul som får de ved påmelding.


Klassene og løyper for løpene i sommer er som før:Løpsleder er Kjell Rune Logan-Halvorsrud og løypelegger Frank Egil Holm.


Vel møtt til stor o-kveld på Øyås!