Ny rekord: 24 på onsdagstrening denne uka

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Nov 2015

Aldri før har o-avdelinga hatt flere personer på trening samtidig. Vintertreningene har så vidt startet, og onsdag 11. november deltok hele 24 personer på trening. Det var 11 ungdommer og 13 voksne. På begge de to siste treningene har det kommet nye rekrutter som ønsker å starte å springe orientering.

Denne onsdagen hadde Atle lagt opp et spennende program ute, nemlig kortstokk-stafett. Hvis kløver betydde armhevinger, og du trakk en kløver ni, skulle du ta ni armhevinger før du løp tilbake til laget ditt og vekslet med nestemann. Han kom kanskje til å trekke 13 froskehopp, hvis det ikke dukket opp en joker da, som gav fritt leide til å løpe tilbake med én gang. En fin kombinasjon av flaks og ferdigheter gav seier til Andreas, Oskar og Erik, som for øvrig deltok på sin første trening med o-gruppa.

Alle fikk styrke- og løpstrening, og etter en liten time ute, brukte rekruttene en halv time i gym.salen, med elefantball og belgisk orientering. Da de voksne kom og overtok gym.salen etter en lengre løpetur, var det fortsatt ungdommer igjen i salen, to timer etter at treninga deres startet. Å gå heim fra o-trening har ikke blitt lett.

Atle fortalte hva som skulle skje i kortstokk-stafetten.

Erik startet på trening med rekruttene nå i november.

Vinnerne av den ene omgangen med kortstokk-stafett var Andreas, Erik og Oskar.

Gym.salen på Brekkåsen idrettsbarnehage er ikke stor, men den gir plass for belgisk orientering.

Slank forfra: De voksne trener én time med løping ute, og deretter én time styrketrening inne.