Oppsummering turorientering 2021

Postet av Melhus IL - Orientering - Turorientering den 12. Des 2021

Da nærmer vi oss jul og postene til turorienteringen i år for lengst plukket ned. 

Årets sesong føyer seg inn i rekken av tidligere års tradisjoner med trofaste deltakere. Hyggelig er det at de siste årene har kommet en del nye navn på listen over deltakere, noe som vi setter stor pris på. Velkommen til turorientering og o-avdelingen.

Årets løyper var i år foruten grønne turer i Melhus sentrum/Gimse, Vassfjellet, Momarka, og toppturer til Hangervåttån på Byneset og Sopphaugan på Kregneskjølen. 

I år var det totalt 62 deltakere som kjøpte konvolutter/ekstra kodekort og 17 enkeltturer solgt. Av disse var det i år 41 som registrerte seg.

Følgende deltakere oppnådde kravene til plakett i år:

Geir Ivar Mjøen5-års-plakett
Odd Hansen5-års-plakett
Eivind Bakk20-års-plakett
Gerd Rokne25-års-plakett
Jens Arne Meistad30-års-plakett

Her har vi noen av vinnerne som mottok sine plaketter på avdelingens 75-års-jubileum.

Fra venstre. Geir Ivar Mjøen, Jens Arne Meistad, Eivind Bakk og Simen Bruheim.
Velkommen til ny sesong med Turorientering

Postet av Melhus IL - Orientering - Turorientering den 14. Mai 2021

Da begynner snøen å minke og vi har fått satt ut postene. Vi fortsetter som tidligere år med turer som passer store og små. 

Ønsker du å delta, kan du kjøpe turorienteringspakker på nett og på Sportshuset. Her kan du også kjøpe ekstra kodekort for familiemedlemmer. Komplett pakke koster kr 250,- og inneholder 8 turer. Ekstra kodekort for å få registrert familiemedlemmer koster kr 50,-.

Gratistilbudet med Grønne turer på Gimse og Melhus sentrum er kun tilgjengelig for nedlasting fra turorienteringsportalen på nett. For organisasjoner, skoler, barnehager som ønsker å delta på grønne turer kan ta kontakt på turo@melhusorientering.no-

For mer informasjon om årets turorientering finner du her: https://www.melhusorientering.no/p/12000/turorientering