O-treninger i uke 2

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Jan 2017

Her ser vi løpsområdet onsdag kveld slik det har sett ut i mange perioder fra år 1720. Vi kan finne igjen kjente navn på garder som Loddgard, Melhus, Søberga, Bagøya, Rimol og Tranmæl. Kartnavn er Gulens løp fra 1720.

Du får snu litt på skjermen for å lese teksten og Nord er til venstre. Regner med at vi får et mer oppdatert kart til løpet!

Ungdommene med Atle har vanlig innetrening mandag kl1900-2030 Brekkåsen skole. Så starter oppkjøringa til sommeren med to økter i uka. De vil delta sammen med rekrutter og voksne 3. hver onsdag på o-løp - denne gangen med oppmøte i Bagøya hos Ole (se kart under). De to nest onsdagskveldene blir det løpetrening med utgangspunkt fra Brekkåsen idrettsbarnehage kl1800

Rekrutter og voksne har også o-løp med start mellom kl1800 og 1900. Oppmøte er i Bagøya hos Ole, se link her. Evt. søkeord er Baggøya (=okseøya). Rekruttene og ungdommene har ikke trening etter o-løpet, men de voksne har sirkeltreninga fra kl2000 i Brekkåsen idrettsbarnehage. Ole er ansvarlig for både o-løpet og innetreninga for voksne.