Seier til Melhus i Klæbu onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Aug 2023


I fint løpevær arrangerte Klæbu 4. karuselløp i kveld fra Tanem. Nils Ottar Svaan var løypelegger igjen i det bratte terrenget opp fra skolen.

Fra Melhus stilte mange løpere og gledelig med mange yngre løpere! Melhus kunne mønstre nære innpå halvparten av alle løpere totalt.

Vi har trøbbel med at Brikkesys ikke plukker ut de tre beste løpene i hver klasse, men summerer alle 4 løpene i sammendraget. Vi kommer tilbake med retting på sammenlagt senere.

I nybegynnerklassen har vi over det halve av løperne som begynner å ligne på de beste karusellresultatene vi har. Flinke og selvstendige unge løpere: Erlend, Signe, Martin og Sanna.

Gul-løypa er nærmest svart-hvit. Det er denne løypa vi har de hardeste kamphanene. Denne gangen kom Martin best ut med Kåre 4 minutter bak. Videre i den lange Melhus-lista kom Steinar, Aasmund, Emma Sofie og Emma. Sluttsummen i Gul for sesongen viser seier til Kåre, med Martin like bak.

Trine ble knepent slått av Halgeir Øian fra Gaula i Hvit løype. Litt lenger ned kom Kristin og Ingrid. Totalt kom Trine på andreplass, Kristin på fjerdeplass  og Ingrid på  åttendeplass i løypa.

Grønn-løypa er i år eid av Stein Ivar. I Klæbu tok han sin 3 av 4 mulige seire foran Tone Almås, Leik. Tredjeplassen gikk til Hege, Maya femteplass og John sjuendeplass. Sammenlagt var altså Stein Ivar suveren, men Hege og John har fine plasseringer.

Rød løype fikk seg en real luftetur opp til Damtjønna. Her ble det enda en løypeseier til Trond Nikolaisen. Johannes imponerer fortsatt og fikk ei god tid, 6 minutter bak Tron som holdt til fjerdeplass. Bak der kom Kjell Rune og Frank Egil. Sammenlagt er det ei hyggelig liste med Kristoffer og Kjell Rune øverst, mens Frank Egil fikk fjerdeplassen og Trond ble nummer sju.

Blåløypa krevde også sin mann og med de tre store fra Hølonda til start, Ola Keiserås, Runar Krognes og Even Blokkum, skal det en del til å smyge seg framom. Men Atle og Stefan har virkelig solid gjennomførte løp og gode tider. Sammenlagt klatrer Stefan opp til tredjeplass og Atle blir nummer fire.


Her kommer en billedserie fra 4km-løypa som viser tøffe bakker og vanskelige strekk.


Troppen som deltok i Klæbu gjord det særdeles skarpt. Det ble en ganske trygg løpsseier igjen og vi rykket fra Leik med om lag 600 poeng - de samme poengene som vi tapte på Hølonda før ferien. Da har vi et forsprang på om lag 1800 poeng som er kjempefint! Da er jobben om 14 dager: Møt opp og løp!!