Karusellen starter onsdag i Klæbu!

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Mai 2019

Stor jubel i Børsa etter 5. løp i karusellen. Like stor jubel blir det nok i Klæbu også onsdag 22. mai når første løp i årets karusell går av stabelen. Da skal vi mønstre fullt lag fra Melhus! Dette er noe av det viktigste løpene vi er med for sommeren der vi først og fremst løper for laget.

Det er nå viktig at vi kommer igang på en fin måte med godt oppmøte. Våre konkurrenter er også ganske mange løpere av høy kvalitet - nokså likt som Melhus. Bruk litt tid til å bestemme dere for løyper som passer fra våren og utover sesongen. Det viktigste er i først runde å få godkjent løp. Da blir det poeng for laget!

Vi kjører felles fra Melhusbanken senest kl 1730. Løpet går ikke langt fra Klæbu kirke og her kommer innbydelsen fra Klæbu: Kartlink her.