Seier i OG karusellen 2016!

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Sep 2016

Stor jubel i Knyken sist lørdag da seieren i OG karusellen 2016 var et faktum. Til tross for at vi hadde en stor tropp i Østersund ble det en hederlig 3. plass bare 200 poeng etter hjemmelaget Orkanger, som fikk en gledelig seier, med Leik 100 poeng foran.

Med det ble det egentlig utklassing i lagkonkurransen der vi var 1650 poeng framfor Leik og 6000 poeng foran Orkanger. Denne sesongen ble svært solid for laget der Leik bare så vidt slo oss på hjemmebane i første løp. Deretter var vi helt overlegen i de nest tre løpene og var i praksis vinnere før lørdagens sprint i Knyken.

Som representant for de 32 løperne som har gjennomført minst ei nybegynnerløype for laget er her Martin og Katrin. Martin har gjennomført alle fem løypene i årets karusell og har fått en ekstra gild premie, mens Katrin har fire løp.

Kristoffer får her premie av Tore Kanestrøm fra Orkanger som ble løypevinner i Blå. Kristoffer ble helt suveren i Gul løype med seier i alle sine 5 løp! Han fikk om lag 40 poeng mer enn nummer to som ble superveteran Ola Neraune fra arrangørklubben og ble med det den mest suveren løypevinner i år.

Stein Ivar fikk også løypeseier i Rød løype. Med fire vinnerløp av fem forsøk var det ikke noe tvil om resultatet. Han forsvarte dermed fjorårets seier i Rød løype - godt gjort!

Verdt å nevne er også innsatsen i Grønn løype der John fikk tredjeplass og Hege fjerdeplass. I hvit løype ble det tredjeplass til Kåre mens Trine og Martin tok de neste plassene.

Men mest imponerende er laginnsatsen der hele 64 løpere har løpt for Melhus! Stor iver og godt humør gjennom hele sesongen gir uttelling - tusen takk for innsatsen! Dermed ble resultatet som følger under...........

Resultater fra 5. løp finner du her med tilgang til individuelle resultater i løypene og lagkonkurranse.

Flere bilder fra Knyken ligger i Bildegalleri.