"Generasjonsskiftet" som materialforvaltere gikk smertefritt denne uka

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Okt 2015


Etter noen tiår ble Eivind avløst av nye materialforvaltere denne uka. Ole og Martin hjalp til å flytte o-avdelingas utstyr fra o-loftet og o-garasjen og ned Bakkan til områdene på begge sider av Gaula like sør for sentrum
Martin tar løypeleggerutstyr og materiale som brukes flere ganger i året som skjermer, enheter, brikker, kart, plast, løpspc, premier, tunneltelt og restmat/kopper/servietter til restaurant. Telefon til Martin er 97698725 og e-post: mart-mel@online.no. Dersom Martin ikke er hjemme har Eivind og Jenny (som er nabo) ekstra nøkkel til o-kjelleren. Adresse til Martin er Asbjørn av Medalhus veg 18 like nedenfor nedre kirkegård ved Loddbekken.
Ole har o-hengeren med tyngre arrangementsutstyr brukt noen få ganger om året som staur, merkebånd, bord, stoler, megafon, plakater, dotelt/-bøtter, kaffetrakter, vaffeljern, seierspall og Regnly-telt. Telefon til Ole er 91795268 og e-post: oahjul@online.no. Adressa er Bagøyvegen 120 som er 2. gård på venstre hånd etter å ha tatt til venstre etter undergangen av Gimsevegen.
En fullstendig liste over hva befinner seg hvor vil komme under Dokumentarkiv - Åpne dokumenter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.