Bli med til Orkdal i Midt-Norsk mesterskap 2015!

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Aug 2015


Hei!

Minner om høstsesongen som straks braker løs, og dermed også at et av høstens vakreste eventyr, nemlig Midt norsk mesterskap i orientering (MNM) i Orkdalen 28.8-30.8. Som tidligere nevnt tenker vi dette som en sosial felles-tur.

Det er løyper og nivå for alle, så her er det bare å velge ut fra eget ønske og egne forutsetninger! En del har allerede meldt sin interesse, men vi håper på ennå flere!

Det hele starter med sprint fredag kveld kl 1730, det betyr avreise fra Melhus ca kl 1600. Så fortsetter det med langdistanse lørdag og avsluttes med enten stafett eller individuelt (direktepåmelding) søndag (valgfritt individuellt eller stafett). Det er selvfølgelig valgfritt om en ønsker å delta på alle løp, eller bare enkeltløp! Det samme gjelder også angående overnatting. Det er fullt mulig å delta på løp, men dra hjem for å sove.

Overnatting er bestilt i hytter på Orkdal camping. Pris per natt pr pers blir ca 250,-. Frokost/niste handler vi inn felles, middag kan f.eks bli pizza el.l på Orkanger.

Gi meg tilbakemelding på Mail innen onsdag 19. august om du ønsker å delta! Selve påmeldinga til løpet ordner vi felles, meld bare fra til meg om brikkenummer og klasse.

Ta kontakt hvis du lurer på noe!

For øvrig informasjon se; http://www.mnm2015.no/

Mvh Hege S Melhuus

Tlf 47751101


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.