Karthusk i Høyeggen - hjørnekaosfotball i gymsalen

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Mar 2024


Kristin hadde lagt ei karthuskløype som stjerneorientering fra Høyeggen skole i kveld. En og en post måtte pugges og finnes før neste post ble pugget og løpt til. Opp og ned, bort og hit! Bakkeintervall kan det benevnes, og hardt var det for de 11 løperne!Thea Madelen og Signe i dyp konsentrasjon i pugging av neste post....og det samme med Emelia og Stig.


Heller ikke denne kvelden var det lagt opp til noe hvilehjem, for strakt etter siste post var funnet, ble det kalt inn til o-leker i gymsalen og da ble straks enda flere løpere.

Kristin hadde lett i vår innholdsrike o-sekk og funnet bl.a. Troll-løype og Mønsterstafett - o-leker med full fart sammen med o-teknikk. Godt blandet inn kom i rask rekkefølge: kanonball, elefantball og hjørnekaosfotball. Ungdommene Thea Madelen, Erlend, Åsmund,  Signe, Emelia, Johannes og Philip var svært deltagende både inne og ute sammen med noen av de mer aldre deltager.Kvelden ble avsluttet med Hjørnekaosfotball. På bildet skjermer Hege ballen ei stund for hele motstandernes deltagere. Videoen viser hvordan spille forløpt.


 En flott treningskveld var over!