Juleavslutning med variert program onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Des 2018


Atle måtte avlyse mandagens trening for ungdommene p.g.a. et arrangement i gymsalen på Brekkåsen skole.

Derimot er ikke juleavslutninga avlyst onsdag 12. desember kl 1830 i Brekkåsen idrettsbarnehage.

Bildet over er fra tilsvarende tilstelning i fjor.

Vi starter kl 1830 med Jule-o-løp som Audun K vil legge. Det meste vil gå i gatene og det er flere løypelengder. Har nettopp fått inn et stalltips fra løypelegger om at det er lurt å ta med god husk til løpet - ja, i tillegg til refleks, brikke og lykt selvsagt. 

Etter runden med løp venter Ingrid inne med gløgg, kaffe og pepperkaker til hele bunten! Da blir det anledning til å prate litt i ro og mak om dette og hint.

Så vil Kjell Rune servere godbiter fra dette o-året i bilder og videoer. Det er ikke rent lite av aktivitet som vil komme fram for en dag igjen om kvelden.

Så får vi en stor avdeling med godord å heder: 

Det er slett ikke utenkelig at vår litt negative hederspris Det Gyldne Kompass blir delt ut igjen i år, men av hvem? Spennende!

Det neste som kommer er utdeling av den helt nyopprettede prisen Årets Gull O-sko - en nokså ny konstruksjon og idè. Det meste rundt denne prisen er nokså strengt hemmeligholdt: Hvordan ser prisen ut? Hvorfor skal den deles ut? Hvilke kriterier ligger til grunn for utdelinga? Hvem får den aller første ÅRETS GULL O-SKO? Og hvem deler ut prisen? Du verdens min!

Som ikke dette er nok spenning er det på Gratislhaugen meldt enda en oppmerksomhet til en av våre slitere og den er det ikke vært mulig å få noe forhåndsinformasjon om hverken hva det er, hvem deler det ut og hvem får hederen?. Spenninga er ikke til å holde ut!

Møt opp å få deg årets idretts-o-galla på Brekkåsen!!