DUGNAD - FOTBALLFEBER

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Jun 2018


VÆR MED PÅ DUGNAD FOR O-AVDELINGA!

For at vi kan tilby gode og billige treninger, arrangement, gratis startkontingent i nesten alle løp treninger og utlånsdrakter trenger vi litt penger i kassen.  Det er ikke enkelt å finne greie dugnader, men har i denne omgangen falt for hjelp til storskjermarrangementet under fotball-VM på Festningen i Trondheim. Enkelt å stille opp i, for det er vakter å velge i èn måned framover til 17. juli. 

 

Her er litt info fra arrangør:

Timelønn er 130,- per pers. i tillegg får man gratis lunsj hver dag, gratis snacks, gratis reservering av bord (må bestilles min. en uke i forveien) og gratisbilletter til alle arrangementer på området på kampfrie dager. Utover dette blir all tips som samles inn under festivalen lagt i en kasse og fordelt på de som jobber ut fra hvor mange timer den enkelte gruppen har samlet opp. For å jobbe må man registrere gruppen sin som en organisasjon eller et sameie (f.eks. for en russebuss). Dette fordi gruppene må ha mulighet til å sende ut en felles faktura etter endt prosjekt.

 

Stein Ivar (M: 97694418 / sif@getmail.no) er kontaktperson for oss og kan veilede dere og koordinere om noen ønsker en felles dag.

 

Men det er bare å melde seg på selv når det passer og da gjør du følgende:

 

1. Fylle ut kontaktopplysningene i dette skjemaet: https://docs.google.com/spread... . Bruk Melhus i.l., orientering som organisasjon og fyll inn alle kolonnene for at du skal få tilsendt vaktliste og tilbudt rette arbeidsoppgave. Det er mulig å skrive kommentarer i siste kolonne.

 

2. Så går du til vaktlista https://doodle.com/poll/ztmuqs... og melder deg på 6-timersvakt på egnet dag/tid (ei eller flere vakter). Kontakt Stein Ivar om du ønsker felles vakt med flere.

 

HÅPER DU KAN VÆRE MED PÅ DETTE FOR FELLESSKAPET