Bratt i årets klubbmesterskap. Ungdommene har også trening, ungdomsløp og hovedløpssamling i tillegg.

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Jun 2018Så er vi kommet fram til en stor begivenhet i klubben hvert år, nemlig klubbmesterskapet! 

Klubbmesterskapet vil gå i området Skjetnemyra og opp mot Våttåsen onsdag 13 juni med start fra kl 1800. Det er samlingsplass ved parkeringa rett etter at man tar av Kregensvegen inn mot Skjetnemyra (P-avgift med SMS). Hege og Ove vil hjelpe rekruttene med løypene.

Herfra er det 130 høgdemeter opp til den øverste posten, der de to lengste løypene vil komme innom. På grunn av terrenget er løypelengdene redusert noe. Den lengste løypa har en samlet stigning på cirka 190 meter, mens den nest lengste kommer opp i cirka 160 meter. C-løypa er enklere, og har en total stigning på cirka 90 meter, mens nybegynnerløypa bare har 40 meter. For de som vil kjempe om medaljer er det grunnlagstreninga fra i vinter som vil slå ut. Men hodet skal også henge med i skråli og bratte, og orientering er ikke det samme som bakkeløp. Her er det håp for alle!

Etter klubbmesterskaps-løpet blir det ikke grilling, men vi finner en løsning med koking eller noe - litt mat og drikke skal det bli! Det blir premieutdeling for små og store til slutt.


Full løpsuke for ungdommene.

Mandag 11. juni er det trening for ungdommene fra Smistad kl 1800. Oppmøte kl 1730 ved Skysstasjonen.

Onsdag er det som vist over klubbmesterskap ved Skjetnan.

Torsdag 14. juni er det ungdomsløp arrangert av Skogkarene.

Og i helga er det Hovedløpssamling i Oppdal.

Informasjon om dette har Atle M: 99160145.