Lauglo Open, første løp i O6`eren og ungdomsløp denne uka.

Postet av Melhus IL - Orientering den 27. Mai 2018


Her er Skjetnemyra som blir åstedet for  sesongens først O6`er - lagets egen interne karusell. Her er det vanligvis mange fine kamper i alle løypene. 

Før det blir det anledning til å delta i Lauglo Open mandag kveld  med oppmøte Skysstasjonen kl 1730. Alle er velkommen og ungdomstreninga blir lagt dit i morgen. Se nyhetssak under.

Ole kan så melde at de 4 løypene i O6`eren er klare til onsdag kveld. Samlingsplass blir i sving på lysløype ca. midt mellom Kregnesvegen og Skjetnemyra.

Det er merket fra Kregnesvegen og inn til samlingsplass. Møt direkte. Start er kl 1800. Stein og Stein Ivar vil følge rekrutter i løypene. 

Parkering langs veg eller på Skjetnemyra og det er P-avgift.

Nybegynnerløype vil gå rundt lysløypa, de andre løypene vil gå i Momarka.

Alle som deltar i minst 4 løp i nybegynner får premie og så er det poengberegning i de andre klassene som gir premiering til høsten. O6`eren avsluttes med Gimse by Night sist i september.

Torsdag 31. mai er det ungdomsløp fra Tambartun med oss som arrangør. Her vil vi melde på alle som er aktuell og vi håper dere kan stille opp. Vi vi snakke mer om ungdomsløpet på O6`eren onsdag kveld.