God stemning under Finn Fram Dagen i dag

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Mai 2018Deltagelse i Finn Fram Dagen tar på for små føtter og da er det godt å få hvile seg etter et anstrengende o-løp i Melhus sentrum. O-løp, næring og hvile gjør susen!


Som den naturligste ting i verden pynter vi oss med bunad eller o-drakt når det er store ting som skal markeres i o-sporten.


Det årlige PR-arrangementet i Melhus sentrum ble en suksess igjen. Ikke den store tilstrømminga til kjøpesentrene, men en jevn strøm av ivrige unge og voksne fikk vi tale og som ville prøve seg i o-løypene.


Kjell Rune hadde organisert dagen med stødig hånd og med stødig og engasjert mannskap gikk arrangementet kniirkefritt. Her festes vimpelen av Martin og Stein.Atle stilte med ny-tegnet kart over Melhus sentrum i sprintnorm og hadde lagt to løyper i ulik lengder kalt Resern for de minste og Milslukeren for de litt eldre rekruttene. Mange av de spreke tok begge løypene i en viss fart. Hele 55 av de travle handlende gikk og løp de to løypene.Johannes betjente tidtakerutstyret og la resultatene rett ut på nett.
Ivrige barn og voksne fikk hjelp til kartet og løypa av våre og det var bare godlåt å høre etterpå.
Etter løpet ble det vafler, saft og kaffe med Marit som vaffel-sjef og til slutt var det premieutdeling med spesielle Finn Fram- premier ekspedert av premiesjef Hege.

Rekrutter, ungdom og veteraner - slik er o-sporten.

Stein Ivar hadde laget greie og flotte illustrasjoner for publikum på standen vår.


Ved siden av hadde vi satt til side en av de kjente "Sentrumsbenkene". Den har inskripsjon "Bjørg" som er en av våre eldste veteraner i o-miljøet fra 1950-tallet og som var leder i avdelinga i flere år. Tilfeldig plassert og morsomt.


Enda så moro det er å treffe potensielle nye o-løpere, har selv en innholdsrik Finn Fram Dag en ende. Her har sjef Kjell Rune pakket full o-hengeren og er på vei til o-garasjen i Bagøya.

Var det lastet opp resultater sa du? Det er i boks og kan leses på Brikkesys.


Bilder og videoer ligger også på vår Facebook-side.

Se også nyhetssak i Trønderbladet søndag kveld.