Gimse-by-Night - spektakulært og fartsfullt nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Okt 2020

Årets Gimse-by-Night går inn i historien som det mest spektakulære og suksessfulle. Med nesten 120 løpere, fra norgeseliten til de med mer pondus, var løypene like krevende og utfordrende for alle. Mælene utover mot Tevik/Hølondvegen/Aundalen gav utfordringer for selv de mest erfarne løperne. Starten gikk i krysset ved Brekkåsen skole og vegen utover mot Aundalen. Løperne startet å løpe nordover langs Klemmetsvegen før det brøt av inn i skogen. I en lang rekke snodde løperne seg gjennom skogen. Etter en runde i terrenget gikk retur mot mål fra Måssåvegen og gjennom boligområdene tilbake til Brekkåsen skole.

Carole Pauli og André GuerottoVinneren i langløypen ble Audun Heimdal som løp de 5,7 km på 35:59. 8 sekunder foran nr 2 Marius Aurebekk. Siden løpet ikke hadde egne herre-/dameklasser ble beste dame Ida Lindkvist med 50:25. Av de lokal løperne løp Ola Keiserås fra Leik inn til en respektabel 15. plass. Melhus sin løper, Kristoffer Lerli, løp inn til en fin 35. plass.

På bildet viser de mest langveisfarende på årets løp. Det er paret Carola Pauli og André Guerotto fra Sveits. De solgte leiligheten i Sveits og kjøpte en 55 år gammel brannbil som de har bygget om til bobil. De planlegger å reise rundt i Europa og Russland det kommende året og delta i O-løp som måtte dukke opp på deres ferd.

Alle resultatene finner du på Eventor eller Brikkesys.

Gode tilbakemeldinger til løypelegger og arrangementsstab

Løypelegger Audun, arrangementsansvarlig Eivind, med Frei og mamma Bente i mål.

Lokale løpere i ivrig diskusjon (les: bortforklaringer på hvorfor man bommet og brukte så lang tid....) :-)