Finn Fram Dagene 2023 er her!

Postet av Eivind Bakk den 30. Apr 2023


Så er vi i gang igjen!

Vårens store begivenhet er når nye og gamle o-løpere møtes for opplæring og løping. I år har vi valgt å starte de tre Finn Fram Dagene i området til Gimseskolene onsdag 3. mai med oppmøte ved Melhus vgs kl 1800. 

Det er fri parkering ved skolen eller i parkeringshuset.I tradisjonell stil står det nå et korps av erfarne løpere i o-avdelinga klar til å lære bort noen store og små triks til nye eller ferske løpere i alle aldre. Det deles inn i små grupper som får en innføring i karttegn og hvordan postene skal finnes.

Så får løperne prøve seg på to korte løyper som tilvenning og opplæring, før det hele avsluttes med ei Råtass-løype, delvis i de samme posten, og da med opplæring i bruk av elektronisk løperbrikke. Alt i trygge former i skoleområdet og med instruktører til stede.

Vi regner med at vi bruker minste en time til dette opplegget. Bildene over er fra tidligere år med, så langt, utlærte o-løpere i Råtass-løypa. 
Parallelt er det mulig å løpe to o-løyper som i et vanlig treningsløp fra kl 1800 og ut over kvelden. Den ene er på 2,5km og går i samme område som Råtass-løype og ei på 4,5km som strekker ut løpsterrenget litt i både nord og sør.


Dette blir det første av tre Finn Fram Dag-arrangementer. Neste uke flytter vi oss til Tambartun, mens det siste er lagt til lagets arrangement i Orkla Gaula-karusellen i Sjetnmyra 24. mai og her blir det fine premier til de yngste som møter opp under disse dagene.

Alle nye og gamle o-løpere er velkommen til ny sesong!!