Leik og Melhus møttes til trening på Grønneset onsdag kveld

Postet av Eivind Bakk den 27. Apr 2023


Vi syntes fristelsen ble for stor til å henge oss på treningsløpet til Leik når vi oppdaget arrangementet. Mange av oss hadde nok bildet av et solfylt åpent engareal ned mot Ånøya i 15 grader pluss i tankene? Slik ble det ikke: En del snø var det igjen i marka som begrenset det allerede knappe løpsområdet noe, men slike smådetaljer kan man ikke bry seg om når området er godt løpbar ellers.

 Om det var en grenseløs o-våryr følelse som også gjorde at det uvanlig få bilder skal ikke sies, men
det kan også ha med at noen registrert noen herlige sluddbyger som ikke er bra for fotoapparatet, men helt ok for løping. Ikke godt å si!Stefan serverer bildene denne gangen. Et oversiktsbilder før start og av innkomsten til Eivind. Mer rakk vi ikke.

Innsatsen til løpere fra begge lag var helt fenomenal i de to løypene - ja noen klarte ikke å stoppe på tallet 1, men måtte ta runde nr. to i neste løype. Herlig!

Resultatene er lagt ut av Leik på Brikkesys og det er bare å lese til o-øynene blir store og våte!!

http://brikkesys.no/result.php?id=5109

Neste onsdag den 3. mai er det stor premiere for Finn Fram Dagen 2023 fra Melhus vgs. Da er det fullt mannskap klar til instruksjon for nye løpere. Da kommer også en horde av ivrige all-idrettsutøvere - det er bare å glede seg!
Godt vær er allerede rekvirert!!