En lykkelig o-løper gjennom Lykkens portal

Postet av Per Atle Pedersen den 30. Okt 2016

John har i hele år motivert oss til å delta på Trondheim Urban. John hadde en veldig god opplevelse i fjor, og i år fikk han med seg hele ni Melhusløpere. Wing OK arrangerer Trondheim Urban, og som navnet sier så var vi langt fra blaute myrer og sleipe stier. Løpet ble arrangert på torget i Trondheim, med start bak Stiftsgården og mål midt i soluret.

John løp et flott løp i gatene i Trondheim. John fikk dratt med en gjeng Melhusløpere til å delta på årets Trondheim Urban. Foto: Atle Pedersen

Trondheim Urban er et gate-o-løp og løperne løp på Brattøra, ved Solsiden opp til Festningen og ned på Bakklandet. Det er selvfølgelig en fordel å være rask til å løpe når man løper i gatene, men det er også en fordel å være god til å lese kart. For løypeleggerne hadde lagt inn noe smarte veivalgstrekk. Den som klarte å lese seg frem til at man kunne bruke en liten bru eller en liten undergang sparte plutselig ganske mye tid. Gate-o-løp er en flott mulighet til å øve på å lese kart i høy hastighet.

John kom på 3. plass i klassen H 55. Hege kom på 3. plass i klassen D (21+19)-. Stein Ivar gjorde et kjempebra løp i klassen H 40-. Han kom på 7. plass. En flott prestasjon i en klasse med 21 racere i alderen 40 - 55. Flere resultater kan man finne her.